DEBI: Ćerka Miroslava Čučkovića (SNS) ode u glumice
Foto: Printscreen

Mezimica političara na filmu

DEBI: Ćerka Miroslava Čučkovića (SNS) ode u glumice

Politika -

Jedanaestogodišnja Tijana Čučković glumi Lenče u drugom delu ostvarenja „Zona Zamfirova“

Predsednik opštine Obrenovac i funkcioner SNS Miroslav Čučković na premijeri drugog dela filma „Zona Zamfirova“ pre dva dana našao se u zanimljivoj ulozi - njegova ćerka debitovala je u tom filmu, pa je on došao da je podrži.Čučković kaže da on nije uticao na to da postane glumica kako bi je odvratio od ideje da krene njegovim stopama i ode u politiku.

- Ćerka Tijana je još na početku osnove škole krenula da se time bavi, a ja niti želim da je sputavam, niti da je protežiram, bez obzira na to koliko ima godina. Drago mi je da sa 11 godina ima neka svoja autonomna interesovanja, ali pitanje je kako će to biti kad bude starija i da li će je to i dalje interesovati. Ko zna da li će želeti da nastavi time da se bavi - kaže Čučković.

Ponosan... Miroslav Čučković
Ponosan... Miroslav Čučković

Dodaje da je ponosan na ćerku, ali i otkriva kako će reagovati ako mu jednog dana zakuca na vrata i kaže da će se okrenuti politici:- Drago mi je što je mogla od velikana da uči kako taj poziv izgleda, za tih 30 dana, koliko je učestvovala u filmu dok je glumila Lenče, mogla je da vidi da to nije tako sladak zanat. Ako mi jednog dana dođe i kaže da hoće da krene mojim stopama, prihvatiću to, neću je ni sputavati ni protežirati.D. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track