(FOTO) ZAVRŠENO VEŠTAČENJE VELJINE ŠKODE: Evo kako je oštećen Ilićev auto, a evo gde ga je parkirao
Foto: MUP Srbije

MUP saopštio

(FOTO) ZAVRŠENO VEŠTAČENJE VELJINE ŠKODE: Evo kako je oštećen Ilićev auto, a evo gde ga je parkirao

Politika -

BEOGRAD - Veštačenje vozila "škoda superb" Velimira Ilića, koje je urađeno u ovlašćenom servisu u Čačku, pokazalo je da je do pojave rascepa u predelu zadnje bočne strane leve viljuške došlo usled dejstva mehaničke sile i to odozdo prilikom kretanja vozila napred, a najverovatnije usled naleganja automobila na čvrstu podlogu, saopštio je MUP.

Takođe, veštačenjem je utvrđeno da je tom prilikom došlo do nastanka inicijalnog oštećenja, koje se tokom perioda eksploatacije vozila, a usled naprezanja tog dela, proširilo na sadašnje stanje.

MUP je u više navrata pokušao da kontaktira lidera Nove Srbije Velimira Ilića, kako direktno, tako i preko advokata, kako bi ga obavestio da može da preuzme svoje vozilo. Međutim, on se na pozive policije do sada nije odazvao.

Foto: MUP
Foto: MUP

"Zarad istinitog informisanja javnosti i odbacivanja netačnih tvrdnji Velimira Ilića da postoje svedoci koji kažu da njegov auto nije bio parkiran na mestu predviđenom za invalide, MUP objavljuje i fotografiju vozila pre nego što je uklonjeno zbog nepropisnog parkiranja", navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track