MIHAJLOVIĆ PORUČILA JEREMIĆU: Izbori koji slede nisu izbori za predsednika Privredne komore
Foto: Dragana Udovičić

Politika predsedničkog kandidata

MIHAJLOVIĆ PORUČILA JEREMIĆU: Izbori koji slede nisu izbori za predsednika Privredne komore

Politika -

BEOGRAD - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da je predsednički kandidat Vuk Jeremić "promašio izbore na kojima se kandiduje", poručujući da su izbori koji slede predsednički, a ne za predsednika Privredne komore Srbije.

Mihajlović kaže da se danima sluša kako bi Jeremić "kao od šale" rešio sve socijalne, ekonomske i poljoprivredne probleme, a da građani nisu čuli šta bi on radio kao predsednik u okviru nadležnosti koje predsednik ima.

Mogao bi, kaže Mihajlović, bivši šef srpske diplomatije koja je Srbiju posvađala sa gotovo čitavim svetom, umesto lažne brige o građanima da otkrije u svoju pravu politiku.

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Vuk Jeremić je lažni pomiritelj, uspeo je da posvađa Srbiju sa najmoćnijim

Mihajlović smatra da Jeremić treba da odgovori da li podržava Briselski sporazum Beograda i Prištine i formiranje Zajednice srpskih opština, da li bi se priklonio spoljnoj politici EU i uveo sankcije Rusiji, da li bi uveo Srbiju u NATO, kako bi vodio regionalnu politiku, te da li podržava migrantsku politiku Vlade Srbije ili bi podigao zidove na granicama Srbije?

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ona je pitala Jeremića, koji kaže da je spreman da svoje međunarodne kontakte stavi na raspolaganje Srbiji, koji su to kontakti.

"Ovo su pitanja na koja treba da odgovori kandidat Jeremić ukoliko želi da bude predsednik Srbije, a ne da dalje obmanjuje građane", kaže Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track