DAČIĆEVA MILJENICA PORUČILA POLICAJCU DA GA ČEKA GROB! Ona sprema tužbu, ne može joj niko ništa!
Foto: Marina Lopičić

Skandal!

DAČIĆEVA MILJENICA PORUČILA POLICAJCU DA GA ČEKA GROB! Ona sprema tužbu, ne može joj niko ništa!

Politika -

Iako su prošla dva meseca od kada je Ivana Petrović, funkcionerka SPS i miljenica Ivice Dačića, poručila policajcu iz Zaječara "da ga uskoro čeka grob", njen iskaz još uvek nije stigao u zaječarsko tužilaštvo koje ima nadležnost nad ovim slučajem.

Iz Tužilaštva su ranije naveli da o eventualnom podnošenju krivične prijave protiv funkcionerke SPS ne mogu da odlučuju jer nemaju zapisnik o ovom saslušanju.

Pojedini srpski mediji navode da su imali uvid u iskaz Petrovićeve povodom optužbi da je pretila policajcu nakon što je priveo njenog brata zbog vozila sa prekucavanom šasijom i falsifikovanom dokumentacijom.

- Pošto sam sutradan saznala da je Darko u bolnici zbog nekih zdravstvenih problema, navodno zbog moga brata, rešila sam da ga pozovem, krajnje ljudski da vidim o čemu se radi. Njegov broj telefona sam imala odranije, jer smo bili u prijateljskim odnosima. Pozvala sam ga i prvo pitala za zdravlje, na šta mi je on odgovorio da je dobro i da eto nije to baš morala tako - navela je Ivana u iskazu, napominjući da zna da ima problem sa dijabetesom.

Ona je navela i da mu je ponudila da mu obezbedi tretman u privatnoj bolnici u Beogradu.Tvrdnje Petrovićeve u potpunoj su suprotnosti sa tvrdnjama policajca koji je naveo da mu je pretila i poručila „da ga uskoro čeka grob“.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ona je, navodno, potvrdila da je ovo deo njenog iskaza koji je dala policiji.

- Nakon što tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu protiv mene, ja ću podneti krivičnu prijavu protiv policajca za lažno prijavljivanje - poručila je Petrovićeva, očigledno uverena u ishod slučaja.

Tužilac iz Zaječara je, nakon što je ona saslušana u Beogradu, pokušao da je njen slučaj prosledi kolegama u beogradskim tužilaštvima, koje su mu ga zbog nenadležnosti vratile. Tada je naveo da mora sačekati da mu se prosledi njen iskaz iz policije.

Na pitanje zašto bi policajac izmislio optužbe, Petrovićeva ima svoju tezu.

- Ne znam. On je ranije tražio preporuke i od mene i od mog brata kada je ministar policije bio Ivica Dačić. Verovatno mu nekad nisam izašla u susret, a to tako obično ide - jednom ne pomognete i stvorite neprijatelja - rekla je Petrovićeva.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track