Biljana Srbljanović: Vuk Jeremić teroriše ljude na internetu
Foto: Fonet, Dragana Udovičić

Oplela po predsedničkom kandidatu

Biljana Srbljanović: Vuk Jeremić teroriše ljude na internetu

Politika -

Dramska spisateljica napala bivšeg šefa diplomatije, tvrdi da je sumnjivim novcem zaokupio društvene mreže

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović na društvenim mrežama je žestoko oplela po kandidatu za predsedničke izbore Vuku Jeremiću, za koga kaže da je sumnjivim novcem zaokupio internet i da teroriše ljude svojom kampanjom, nazvavši ga „razmaženim političarem“.Srbljanovićeva je na svom Fejsbuk profilu savetovala korisnicima te mreže kako da se zaštite od „marketinškog nasilja“ bivšeg šefa diplomatije i predsednika CIRSD Vuka Jeremića.

Blokirajte ga

- Povodom marketinškog nasilja kandidata Vuka Jeremića, predlažem vam da instalirate „ad block“, što je jedini način da izbegnete poruke agresivnog kandidata sa gomilom para nepoznatog porekla, kojima je zakupio internet - napisala je poznata srpska spisateljica i postavila link za instaliranje te aplikacije.Ona je u istoj objavi i upozorila glasače.- Takođe vam predlažem da, kada dođe do glasanja, ne zaboravite kako ste morali da bežite od bahatog političara a da se čak još nije ni dokopao vlasti, i razmislite šta bi tek radio kad bi na raspolaganju imao bukvalno sve medije. Mali je opasniji nego što mislite: JEREMIĆ AD BLOCK - odbrusila je Biljana Srbljanović.

Razmažen je

Njenu objavu je lajkovalo više od 400 ljudi, a u komentarima je nastavila da kritikuje predsedničkog kandidata nazvavši ga „razmaženim političarem“ postavivši i print-skrin jednog od njegovih simpatizera.- Istine radi, ako se prepoznajete u, na primer, ovom opisu fanova i budućih glasača Vuka Jeremića, onda vam je verovatno OK da vam dete gleda crtani na Jutjubu, pa da mu izleti bogati razmaženi političar u sponzorisanom oglasu usred crtaća da objasni koliko je važan. A, ipak, možda nije ni vama - napisala je u komentaru.Do zaključenja ovog broja Jeremić nije odgovarao na pozive.

Nije joj prvi put„ON JE LUD“Inače, ovo nije prvi put da Srbljanovićeva brutalno kritikuje Jeremića na društvenim mrežama. Ona je pre četiri godine na Tviteru napisala da je saznala koliko Jeremića zaista cene u diplomatskim krugovima, ali da o tome ne može da govori jer joj je „zabranio muž“.- Muž mi je zabranio da pričam kako je malecki izmolio pozivnicu za paradu 14. jula, a na lakat bih progovorila. Takođe mi je zabranio da pričam šta je francuski ministar spoljni rekao kad je prvi i poslednji put video malog - napisala je Srbljanovićeva. Ona je tada nastavila da se šali na njegov račun, a jednom prilikom je čak napisala i da je „lud“.

Ne štedi rečiKRADE NAPOJNICEOna je za bivšeg šefa diplomatije napisala da „krade napojnice sa stolova“ jer je toliko „alav“ da uzima poslanički paušal od 350 dolara iako ne sedi u Skupštini. Svojevremeno je ismevala i Jeremićev književni ukus.- Istančan ukus, zrele duhovne potrebe: Vuk će u Njujork poneti ikonu koju je dobio od patrijarha i knjige „Gospodar prstenova“ i „Rat i mir“. Tako nekako i procenjujem misao Jeremića: drugi gimnazije, zimski raspust - napisala je Srbljanovićeva.

N. Gavrilov - A. Bečić

Bonus video

UKRATKO SA RATKOM FEMIĆEM U 5 DO 5: Jorgovankini otirači

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track