Najnovije vesti

RISTIČEVIĆ: Opozicija je bez ideje, samo se takmiče ko će sočnije da pljune vladu i premijera
Foto: Zorana Jevtić

Poslanik sa liste SNS

RISTIČEVIĆ: Opozicija je bez ideje, samo se takmiče ko će sočnije da pljune vladu i premijera

Politika

BEOGRAD - Poslanik sa liste SNS Marijan Rističević ocenio je danas da opozicija pokazuje potpunu bezidejnost, te da u svojim nastupima ne pokazuje za šta se zalaže, već samo protiv koga je.

Rističević ocenjuje da su se predstavnici opozicionih stranaka sinoć na TV takmičili u tome ko će "sočnije da pljune Vladu Srbije i njenog premijera".

"Iznenadila me je potpuna bezidejnost predstavnika opozicionih stranaka koji su, umesto da pokažu neku ideju, svoj nastup svodili na pijačarsko tračarenje", naveo je Rističević u pisanoj izjavi.

Dodaje da su birači mogli da čuju izgovore o navodnoj krađi na poslednjim izborima i da se uvere da "uglavnom nekreativna i odnekud kreirana opozicija nije vredna njihove pažnje, jer nisu ni pokušali da predstave za šta su, već samo protiv koga su".

"Iz tih razloga polovina njih će se na predsedničkim izborima zakloniti iza sebi sličnih Jankovića i Jeremića, a birači su mogli jasno da zaključe s čim imamo posla i za koga ne treba glasati i ko nije vredan njihovog glasa", zaključio je Rističević.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...