PRED VIŠE OD 200 GRAĐANA: Vuk Jeremić održao skup u Smederevu uprkos manjim incidentima
Foto: Promo

PRED VIŠE OD 200 GRAĐANA: Vuk Jeremić održao skup u Smederevu uprkos manjim incidentima

Politika -

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić posetio je večeras Smederevo, gde ga je u Centru za kulturu ovog grada dočekalo više od 200 građana.

Tokom uvodnog izlaganja, Jeremić je više puta bio prekidan od strane nekolicine građana iz publike, ali je većina prisutnih želela da se razgovor nastavi i da čuje odgovore na neka od ključnih pitanja.

Jeremić je na početku dočekan aplauzom, na šta je on rekao da “ovaj aplauz nije za njega, već za sve koji su imali hrabrosti da se večeras pojave, uprkos tome što je najmanje 10 ljudi ispred zgrade upisivalo ko sve ulazi”.

"Vi ste večeras došli uprkos svim pritiscima", rekao je Jeremić.

On je nekoliko puta zamolio prisutne da se međusobno ne svađaju i da ne treba međusobno da se dele. „Svi ste vi ovde moji. Ja na isti način posmatram sve građane. I borim se za svaki glas“.

Gostu koji se predstavio kao član Srpske radikalne stranke i upitao da li su se i Jeremić i Sasa Janković kandidovali kako bi Aleksandar Vučić lakše pobedio, Jeremić je odgovorio da “ako neko ko nije iz SNS iskreno radi na tome da na izborima bude izabran Aleksandar Vučić, onda je to vaš predsednik Vojislav Šešelj”.

Foto: Promo
Foto: Promo

Jeremić je zatim nastavio razgovor sa okupljenim građanima, gde je odgovarajući na njihova pitanja kako da se unapredi zdravstvo, prosveta i ekonomija predstavio, svoj budući predsednički program. Pre skupa u Centru za kulturu, Jeremić je otvorio kancelariju za kontakt sa građanima u centru Smedereva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track