Najnovije vesti

VUK JEREMIĆ U KAMPANJI: Boriću se protiv partijskog zapošljavanja
Foto: Promo

Predsednički kandidat

VUK JEREMIĆ U KAMPANJI: Boriću se protiv partijskog zapošljavanja

Politika

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas u Loznici da će borba protiv partijskog zapošljavanja biti jedna od prvih tema kojom će se baviti ako postane predsednik Srbije, saopštio je njegov tim.

"To nije boljka koja je počela 2012. godine. I prethodne vlasti su od te boljke patile, ali zaista mislim da stanje nikada nije bilo kao što je sada i da danas ne možeš da dodješ do posla ako ta veza nije partijska. To je rak rana ove zemlje i društva, i to moramo da promenimo", rekao je Jeremić pred, kako se navodi, više od 200 ljudi.

On je najavio da će pre nego što obidje druge gradove i opštine predstaviti predsednički program sa više od 60 "konkretnih mera za poboljšanje života gradjana".Jeremić, koji je bio i ministar spoljnih poslova Srbij, rekao je da je on kandidat grupe gradjana, a ne stranački kandidat i da se nada da će 10.000 gradjana "staviti potpis" na njegovu kandidaturu.

"Pozivam sve koji žele da dodje da promena i do poštenog izbornog procesa da podrže moju kandidaturu. Ne pravim nikakva obećanja za ono što sledi posle toga, osim obećanja koje dajem građanima Srbije", rekao je Jeremić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...