PROZIVKA: Bivša koleginica Dijana socijalistima (ne) nedostaje
Foto: Marina Lopičić

Radenković na Tviteru podsetio na Vukomanovićevu

PROZIVKA: Bivša koleginica Dijana socijalistima (ne) nedostaje

Politika -

Poslanik SPS Dejan Radenković okačio je juče na Tviteru staru fotografiju potpredsednika SPS Branka Ružića i Dijane Vukomanović uz poruku „Primopredaja izvršena uspešno. Možda, ipak, pre roka“

Dijana Vukomanović, nekad poslanica SPS, danas poslanica Za spas Srbije - Nova Srbija u Skupštini Srbije, i dalje žulja drugove socijaliste.Naime, poslanik SPS Dejan Radenković okačio je juče na Tviteru staru fotografiju potpredsednika SPS Branka Ružića i Dijane Vukomanović uz poruku „Primopredaja izvršena uspešno. Možda, ipak, pre roka“.

Iako izgleda da im bivša drugarica nedostaje, Radenković tvrdi da je to uradio da bi podsetio da je Vukomanovićeva uzurpirala mandat koji je dobila kao poslanik SPS.- Ima na Radio Beogradu emisija „Protiv pilećeg pamćenja“, lekovita i dragocena, da bolje razumemo ljude i njihove postupke, pa sam fotografijama želeo da podsetim na neka bivša vremena i bivše ljude. Da se ne zaboravi. Poenta je da je ona uzurpator mandata SPS u Skupštini Srbije - objasnio je Radenković za Kurir.Ružić kaže da je Radenković kao Tarabić (srpski prorok) predvideo izdaju nekad visoke funkcionerke socijalista.- Sarkastično je pomenuo uspeh primopredaje još tada, jer je valjda predviđao da zbog kapaciteta predsednica IO neće biti dorasla izazovu i zahtevnosti posla. Tako taj tvit čitam, ali najbolje da pitate autora - kazao je Ružić, dok Dijana Vukomanović nije htela da komentariše tvit bivšeg kolege.K. B.

BONUS VIDEO:

Kurir Vesti 13.02.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track