OPOVO: Radikali prešli u SNS
Foto: Z. Jevtić

Podrška Aleksandru Vučiću

OPOVO: Radikali prešli u SNS

Politika -

Članovi Srpske radikalne stranke Opovo su nakon jučerašnje odluke Predsedništva Srpske napredne stranke da je Aleksandar Vučić kandidat za predsednika Srbije danas pristupili Opštinskom odboru SNS Opovo i time izrazili želju da daju podršku njegovoj kandidaturi.

Svoju podršku Srpskoj naprednoj stranci su takođe pružili i ugledni sportski radnici Sefkerina, Grupe građana i udruženja.

SNS: Odbornici SDS iz Mladenovca prešli kod naprednjaka

Aleksa Milošević, dosadašnji potpredsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Opovo, izjavio je da je njihova odluka jednostavna, da ne žele da budu kočničari pozitivnih promena u društvu već da daju svoj doprinos očuvanju kontinuiteta politike napretka koju Srpska napredna stranka, predvođena liderom i premijerom Aleksandrom Vučićem, sprovodi na nivou čitave Srbije.

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Zoran Tasić se tom prilikom zahvalio i poželeo dobrodošlicu novim članovima uz obećanje da će Srpska napredna stranka vredno raditi kao i do sada i pokazati da kako Opovo, tako i Sefkerin i Republika

Srbija mogu da budu drugačije, bolje i prosperitetnije mesto za život.

BONUS VIDEO:

Sretenje - obretenje: Toma još tvrdi pazar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track