JOVANOV NAKON ODLUKE O VUČIĆEVOJ KANDIDATURI: Raskol u SNS nije moguć!
Foto: Marina Lopičić

Stranka jedinstvena

JOVANOV NAKON ODLUKE O VUČIĆEVOJ KANDIDATURI: Raskol u SNS nije moguć!

Politika -

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da nije moguć raskol u SNS-u ukoliko se i Tomislav Nikolić kandiduje za predsednika Srbije, a da je jedinstvo stranke dokazano, jer su Predsedništvo, odbori po Srbiji i Glavni odbor, jednoglasno podržali Aleksandra Vučića za predsedničkog kandidata.

Upitan da li su mogući i parlamentarni izbori, on je rekao da će se sve znati u narednih nekoliko dana, ali nije isključio i tu mogućnost.

"Lično mislim kada god je takva situacija u društvu da ne možete dalje da radite, da se legitimitet vlasti svakog sata dovodi u pitanje, onda je bolje ići na izbore pa proveriti da li ta legitimnost postoji ili ne. To je sve u narednim danima na stolu", rekao je Jovanov.

Komentarišući medijske navode da će doći do raskola u stranci ukoliko se Nikolić kandiduje za predsednika on je rekao da je apsolutno uveren da tako nešto nije moguće.

"Pokazalo se vrlo jasno da je podrška u stranci nedvosmislena. Ne samo kada je u pitanju GO, već kada su u pitanju 185 odbora stranke u Srbiji. To je ogromna organizacije i da postoji nešto tako u naznakama, pokazalo bi se u ova dva dana", rekao je Jovanov.

Vučića kao kandidata za predsednika podržali su i koalicioni partneri, a Jovanov kaže da su želeli da se napravi širi front kako bi Srbija u narednom periodu uspela da očuva stabilnost.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vučić se obraća članovima SNS u Sava centru

(Tanjug/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track