Najnovije vesti

LIDER DVERI: Obradović protestovao zbog zatvaranja lokala u Čačku
Foto: Promo

Polemika s gradonačelnikom

LIDER DVERI: Obradović protestovao zbog zatvaranja lokala u Čačku

Politika

Lider Dveri Boško Obradović protestovao je danas zbog zatvaranja više lokala u Čačku na osnovu inspekcijskih nalaza.

Gradonačelnik Milun Todorović mu je oštro odgovorio da bi Obradović izgleda hteo da se bavi onim čime se u svakoj pravnoj državi bave nadležni organi, te da su mu građani pre samo osam meseci rekli šta misle o njegovoj politici.

Obradović je, kako su danas saopštile Dveri, povodom zatvaranja 10 čačanskih restorana, kafana i drugih lokala, zapitao da li nadležne poreske, tržisne sanitarne i druge inspekcije kontrolišu i rad stranih banaka i firmi u Srbiji i da li su u još nekom gradu u Srbiji zatvorili najveće restorane, kafane i kafiće. Obradović pita zašto se tim povodom nisu oglasili gradonačelnik Čačka i ostali gradski funkcioneri.

Gradonačelnik Čačka u reagovanju dostavljenom Tanjugu primećuje da je Obradović izgleda zaboravio da su mu građani Čačka, a ne vlada i premijer, na prethodnim lokalnim izborima pokazali šta misle o njemu i njegovoj "bandidskoj" politici i gde mu je mesto.

Todorović ističe da se Čačak uz podršku vlade i premijera otvorio prema privrednicima i da je vlada štaviše obezbedila 200 miliona dinara za otvaranje privredne zone u tom gradu za investitore i privrednike.

"Čačak nije i neće biti isto mesto kao pre osam meseci", ističe Todorović.

Prema njegovim rečima, Obradovićeva politika i napadi na vladu i premijera pokazuju njegovo ozbiljno nerazumevanje realnosti.

Obradović bi izgleda, kaže gradonačelnik, da se bavi svim istražnim radnjama i inspekcijskim poslovima, hapšenjima i otvaranjima i zatvaranjem lokala, svim onim čime se ni u jednoj pavnoj državni ne bave pojedinci i kandidati, nego nadležni organi, zaključio je Todorović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - O izborima, avionima, kamionima...

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...