NASTAVAK RATA Radulović: Špijuni iz DB rade za Sašu Jankovića
Foto: Marina Lopičić, Facebook

Sukob DJB i bivšeg julovca

NASTAVAK RATA Radulović: Špijuni iz DB rade za Sašu Jankovića

Politika -

Lider DJB objavio poruku kojom Zoran Čičak ispituje podršku tog pokreta bivšem ombudsmanu

Zoran Čičak, bivši julovac, tvrdi da nije rovario po pokretu Dosta je bilo, za šta ga je optužio Saša Radulović, lider tog pokreta, ali tvrdi da Radulovićevi sledbenici podržavaju Sašu Jankovića.Radulović je kao kontraargument na Tviteru objavio Čičkovu poruku, poslatu jednom članu DJB u kojoj ispipava teren - koliko je članova tog pokreta uz Jankovića, te je taj potez ocenio debeovskim.Čičak je u reagovanju listu Danas naveo da je dao podršku Jankoviću za predsedničku kandidaturu, ali i da su članovi pokreta DJB potpisali Apel 100, kojim pozivaju Jankovića da se kandiduje, te da su nudili pomoć kad počne kampanja.- Saša Radulović to naziva „rovarenjem“. Svakako ima način da to spreči ako nije siguran u zrelost svojih članova - kaže Čičak i dodaje da je poruka, koja je objavljena na društvenim mrežama, privatna, te da je za onog ko „povredi tajnost elektronske pošte ili drugog sredstva komunikacije zaprećena kazna i do dve godine zatvora“. Čičak još kaže da su njegovi advokati već preuzeli taj slučaj.Radulović je, pak, na Tviteru optužio Čička da se koristi debeovskim metodama.- Ovako izgleda jedna od mnogobrojnih poruka Zorana Čička. Tipično debeovski. Naravno, netačno, ali uzbuni ljude. Vrbovanje krenulo u decembru - napisao je lider DJB, uz poruku za koju tvrdi da ju je bivši julovac poslao nekim članovima njegovog pokreta:- Imamo info da više odbora DJB u Beogradu planira da od nedelje samostalno izađe sa svojim predlozima o predsedničkim kandidatima u javnost?A na Čičkovo reagovanje u štampi je tvitnuo:- Priznanje. Tipično debeovski. Jesam podrivao, širio glasine, slao poruke, ali su one zaštićene zakonom. Nisu ako druga strana objavi.

Saša JankovićRADULOVIĆEVE LAŽIPodsetimo, kad je Radulović optužio Čička da rovari po njegovom pokretu u Jankovićevo ime, iz medijskog tima budućeg predsedničkog kandidata su saopštili da nemaju vremena da se bave abrovima. Još su poručili da nikog nisu vrbovali.

Biljana Srbljanović oplela po Saši RadulovićuLIDER DJB JE FRIK I UCENJIVAČBiljana Srbljanović oplela je na Fejsu po Raduloviću, koji tvrdi da će Vuk Jeremić i Janković ukupno imati od pet do 18 odsto glasova:- Kako ovi frikovi uspevaju da, uprkos činjenici da se ne kandiduju, da gube poslanike i odbornike, a ipak pokušavaju da ucenjuju, da samo troluju diletantskim „tajnim istraživanjima“, gde im se greška kreće u rasponu od plus-minus 13 fakin posto, ipak budu centralna tema izbora na kojima ne predstavljaju ništa čak ni kod sopstvenih birača?

K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track