NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Kandidati opozicije prave haos po Srbiji
Foto: Dado Đilas

Oštre optužbe funkcionera SNS

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Kandidati opozicije prave haos po Srbiji

Politika -

BEOGRAD - Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović ocenio je danas da je jasno da između Saše Jankovića, Saše Radulovića, Vuka Jeremića i Boška Obradovića nema nikakve razlike, da nemaju nikakav program, već samo iznose neistine i da je očigledno da je ovde u pitanju samo jedna stvar - kako da skinu glavu Aleksandru Vučiću.

Pitam ih po čijem nalogu pokušavaju da naprave haos u Srbiji? Prosto je neverovatno da o urušavanju institucija govore dosovski kandidati Vuk Jeremić i Saša Janković, za vreme čije vladavine su institucije sravnjene do temelja, navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.

O politikantskom ponašanju Saše Jankovića, kao Zaštitnika građana, i katastrofalnom delovanju Vuka Jeremića, tokom mandata ministra spoljnih poslova, besmisleno je posebno govoriti, jer su građani svesni koliku štetu im je nanelo njihovo političko delovanje, smatra Stefanović.

Stefanović navodi da je očigledna namera "dosovskih kandidata" Jeremića i Jankovića da nepostojanje bilo kakvog programa zamene destrukcijom Srbije.Takva mržnja prema sopstvenoj zemlji samo nanosi štetu našoj ekonomiji, stabilnosti i napretku i daje jasnu sliku kako bi se oba dosovska kandidata ponašala kada bi se, koji slučajem, našla na vlasti, rekao je Stefanović.

Zato je važno da građani Srbije izađu na predstojeće izbore i omoguće nastavak reformi i jačanje Srbije, odnosno da spreče dolazak na vlast onih koji su razarali našu državu i društvo, poručio je Stefanović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 02.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track