ŠEŠELJU U VRANJU PORUČIO RADIKALIMA: Teško je imati više od Vučića u prvom, ali idem u drugi krug
Foto: T.Stamenković

Pogača i so za vojvodu

ŠEŠELJU U VRANJU PORUČIO RADIKALIMA: Teško je imati više od Vučića u prvom, ali idem u drugi krug

Politika -

VRANJE - Vojislav Šešelj, predsednički kandidat SRS u petak je sa stranačkim kolegom profesorom Milovanom Bojićem posetio Vranje gde ga je dočekalo više stotina članova i simpatizera radikala.

Po starom srpskom običaju „srpski vojvoda“ u centru grada dočekan je pogačom i solju.

Šešelj je po kiši prošetao gradskim šetalištem, a zatim se u stranačkim prostorijama obratio novinarima i predsednicima opštinskih odbora SRS-a u Pčinjskom okrugu.

„Kolike su šanse za pobedu, a kolike su šanse za ulazak u drugi krug“, bilo je prvo pitanje koje je Šešelj postavio radikalima u Vranju .

-Najvažnije je da se dobro organizujete na biračkim mestima radi kontrole izbora da nam ne pokradu, ništa važnije od toga nema. Dakle najpouzdaniji ljudi da budu kontrolori i da objašnjavate narodu strategiju moje predizborne kampanje- poručio je Šešelj i dodao:

Teško je imati više od Vučića u prvom krugu, to je nemoguće verovatno sada, ali moram eliminisati ovu dvojicu da bih ušao u drugi krug, a u drugom krugu onda mogu da pobedim Vučića posebno ako bude direktan televizijski duel. Od tog duela će mnogo zavisiti do sada me niko nije pobedio, evo 27 godina pa da vidimo- istakao je Šešelj.

Šešelj u prvom krugu predsedničkih izbora očekuje izlaznost od 50 do 60 odsto i očekuje da će u prvom krugu imati preko 20 odsto glasova. Pretpostavlja da će Vučić imati ne više od 40 odsto, a ostali kandidati ubedljivo manje od Šešelja.

-Ako pobedim mogu da obećam građanima da ću odmah kritikovati svaki loš potez Vlade i da ću mnogo češće vraćat loše zakone na ponovno glasanje u Narodnoj skupštini nego što stu to činili moji prethodnici.

TEKST I FOTO T. Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track