JEREMIĆ KAMPANJU NASTAVIO U BORU: Prioritet će mi biti pronalaženje strateškog partnera za RTB
Foto: Promo

Protiv lokalnih tirana

JEREMIĆ KAMPANJU NASTAVIO U BORU: Prioritet će mi biti pronalaženje strateškog partnera za RTB

Politika -

BOR - Prilikom današnjeg obilaska Borskog okruga, kandidat za predsednika Srbije, Vuk Jeremić, je izjavio da je RTB Bor, zbog načina na koji se vodi, na žalost jedan od simbola ekonomskog, privrednog, ekološkog i moralnog posrnuća Srbije. Jeremić je naglasio da će mu kao predsedniku jedan od prioriteta biti da pronađe strateškog partnera za RTB Bor.

"Imamo situaciju da vlast ne može da nađe rešenje za ovaj problem, već se razmera katastrofe prikriva na sve moguće načine – medijskom propagandom, uterivanjem straha, ali i kabadahijskim ponašanjem korumpiranog menadžmenta", istakao je Jeremić.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Od 2012. do danas finansijski gubici su utrostručeni, a svakodnevna krađa bakra i zlata se prikriva i prolazi nekažnjeno kroz direktno saučesništvo sa samim vrhom vlasti", ukazao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da će mu kada postane predsednik jedan od prioriteta biti da pronađe respektabilnog i solidnog strateškog partnera u svetu za RTB Bor.

"Moguće je RTB Bor preporoditi i to će biti moj prioritet, a svi oni koji su upropastili RTB Bor i koji su u tome bili saučesnici moraće da odgovaraju", zaključio je Jeremić.

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je večeras u Boru da u Srbiji ima mnogo lokalnih tirana, koji su preuzeli sve i sada diktiraju sudbinu ljudi, zastrašuju ih, ucenjuju, trpaju ih u autobusei razvoze ih širom Srbije da pozdravljaju vođu.

Foto: Promo
Foto: Promo

„U Boru imamo tiranina, koji se zove gospodin Sosa, gospodin Blagoja Spaskovskog. Uveren sam da ga poznajete daleko bolje nego ja. To je čovek koji je preživeo mnoge sisteme, promenio mnoge partije, svaki put umeo da se postavi tako da preživi i ostane na vlasti. Ja danas u Boru obećavam i dajem svoju reč da će država koju ja budem vodio tog čoveka staviti na svoje mesto“, istakao je Jeremić.

„Ako sud odluči da je to mesto iza rešetaka, biće iza rešetaka. On u Srbiju koju ja budem vodio neće biti na čelu RTB Bora, neće biti nikoi ništa u ovom gradu“, poručio je Jeremić u obraćanju Boranima u sali lokalnog bioskopa Zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track