EKSKLUZIVNO: Dosad neviđene slike ubijenog Đinđića!

Pokojni premijer bio je majstor za skijanje

EKSKLUZIVNO: Dosad neviđene slike ubijenog Đinđića!

Politika -

Biznismen Dragoljub Marković, kum Zorana Đinđića i jedan od njegovih najboljih prijatelja, progovorio o životu predsednika vlade, ubijenog 12. marta 2003.

Biznismen Dragoljub Marković, jedan od najbližih saradnika pokojnog premijera Zorana Đinđića, ekskluzivno je za Kurir otkrio nepoznate detalje i pokazao dosad neobjavljivane fotografije iz života ubijenog predsednika Vlade.Veoma blizak odnos ovaj biznismen iz Surčina imao je i s liderom LDP Čedomirom Jovanovićem, koji je svojevremeno nekoliko godina živeo u Markovićevoj kući i koristio njegove džipove.

Kumovi na venčanju... Zoran Đinđić i Čedomir Jovanović venčali Dragoljuba Markovića
Kumovi na venčanju... Zoran Đinđić i Čedomir Jovanović venčali Dragoljuba Markovića

Ledeni šampanjac

- Nije mogao da prođe dan da se Zoran i ja nismo videli ili čuli. To je bilo pravo prijateljstvo. Prošli smo zajedno i dobro i zlo. Godine 2001. sam ga naučio da skija. Bežao je od kuma Miodraga Kostića jer ga je bilo stid da on ne vidi kako ne zna da stoji na skijama. Nas dvojica smo odlazili na staze za koje smo pretpostavljali da na njima nema mnogo ljudi, međutim, gde god bi se on pojavio, za njim bi išao buljuk skijaša. Brzo mu je pošlo za rukom, pa je već drugi ili treći dan skijao toliko dobro da nije bilo opasnosti da se povredi. Zoran je na tim našim odmorima bio potpuno relaksiran. Voleo je da se opusti - priča Marković. Dodaje i da je Čedomir Jovanovića s njim i Đinđićem bio na konjičkim trkama u proleće 2001.

Kurir TV: Ove izjave su Đinđića odvele u istoriju!

Nerazdvojni... Đinđić, Jovanović i Marković
Nerazdvojni... Đinđić, Jovanović i Marković

Krstio mu decu

Uživali u konjičkim trkama... Na beogradskom hipodromu
Uživali u konjičkim trkama... Na beogradskom hipodromu

Kobna utakmicaZBOG FUDBALA ZAVRŠIO U BOLNICIDragoljub Marković kaže da je Zoran toliko voleo sportove da je jednom prilikom zbog malog fudbala završio u bolnici.- Na skijanju te 2003. godine Zoran mi je predložio da igramo fudbal sa ljudima iz Žandarmerije. To je za mene bila suluda ideja jer nas dvojica nismo bili tako mladi kao oni. Ja mu na to kažem: „Nisam lud da me klinci udare i povrede“, na šta mi je on rekao: „Ma, ajde, što si takav mlakonja, idemo na fucu.“ Poručio sam mu da ni mrtav neću da igram fudbal s omladinom, a on me nije poslušao i otišao je da ispuni svoj ćef. Sutradan, budi me njegova supruga Ruža i kaže da je Zoran u bolnici jer se povredio na fudbalu - kaže Marković.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Crni mart - Zbog ovih događaja Srbi se naježe na pomen tog meseca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track