Marko Đurić (SNS): Jeremić je kandidat za razbijanje Srbije
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

Potpredsednik Srpske napredne stranke

Marko Đurić (SNS): Jeremić je kandidat za razbijanje Srbije

Politika -

Kako je Đurić istakao, Jeremića Srbi na Kosovu i Metohiji već uveliko nazivaju "Vukom Brankovićem i on čini sve da taj nadimak opravda"

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić izjavio je večeras da je Vuk Jeremić kandidat za razbijanje Srbije.

"Sada je već sasvim očigledno da je jedini Jeremićev cilj da do 2. aprila destabilizuje našu državu kako bi ona postala lak plen njegovim poslodavcima", naveo je Đurić u pisanoj izjavi povodom navoda Jeremića da je sadašnja vlast obećala Zapadu da će priznati Kosovo.

Kako je Đurić istakao, Jeremića Srbi na Kosovu i Metohiji već uveliko nazivaju "Vukom Brankovićem i on čini sve da taj nadimak opravda".

"Naš narod na Kosovu i Metohiji nije zaboravio njegovu istaknutu ulogu u režimu koji je ukinuo Prištinski korpus, niti njegov sramotni i pogubni gaf pred Medjunarodnim sudom pravde povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, niti po srpsku državu i narod štetne dogovore koje su on i njegove kolege iz Ministarstva spoljnih poslova postizali sa Prištinom", piše u izjavi.

Đurić je istakao i da Aleksandar Vučić i SNS "ostaju snaga koja ujedinjuje gradjane i snaži državu i njen suverenitet".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track