PRELETAČEVIĆ IGRICOM UZVRATIO NA ADVOKATOV PRIGOVOR: Pocepajte Mirojevu žalbu! SAMO JAKO!
Foto: Stefan Jokić, Printscreen FB

Beli odgovara u svom stilu

PRELETAČEVIĆ IGRICOM UZVRATIO NA ADVOKATOV PRIGOVOR: Pocepajte Mirojevu žalbu! SAMO JAKO!

Politika -

Novosadski advokat Miroje Jovanović podneo je u utorak, u svojstvu birača, prigovor Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) na proglašenje predsedničke kandidature Luke Maksimovića zvanog Ljubiša Preletačević, a kako je žalba odbijena, Beli mu je brže-bolje odgovorio u svom stilu.

Naime, na zvaničnom sajtu lidera Pokreta "Sarmu probo nisi" postavljena je igrica osmišljena sa zadatkom da onaj ko je pokrene mora brzo da "uništi" Miroja i njegove žalbe koje obleću oko Preletačevićeve glave.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Igrica je nazvana "Pocepaj Miroja i njegovu žalbu" uz dodatni poznati komentar "Samo jako", a za kratko vreme postala je pravi hit na društvenim mrežama. Da biste je prešli, morate da budete brze ruke, a ukoliko vam, pak, neka žalba promakne, ne očajavajte - sačekaće vas šaljiva poruka Belog "Bez sekiracije" i mogućnost da je ponovo pokrenete.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Podsetimo, advokat Jovanović je na Fejsbuk stranicu postavio i fotografije teksta prigovora koji sadrži 18 tačaka."Sine Luka, dobio si od čike prigovor na kandidaturicu. Reko da te jutros obradujem i razbudim bolje od kafice. Ljubi čika Miroje! #samojako", napisao je Jovanović na svom profilu na Fejsbuku, ali je, nakon što je žalba odbijena, post ipak obrisao.

PRIGOVOR RIK-U ZBOG BELOG: Evo šta je zasmetalo advokatu Jovanoviću!

Igricu Ljubiše Preletačevića možete igrati OVDE

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV, BELI SAMO JAKO NEMA DILEMU: Pobediću u prvom krugu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track