Najnovije vesti

VUČIĆ - DRUGI KRUG, BELI TEŠKA KARMA: Numerolozi za Kurir otkrivaju šta PREDSKAZUJU redni brojevi!
Foto: Zorana Jevtić

Simboli

VUČIĆ - DRUGI KRUG, BELI TEŠKA KARMA: Numerolozi za Kurir otkrivaju šta PREDSKAZUJU redni brojevi!

Politika

Većina kandidata nalazi se u pogrešnoj godini za pobedu ili zbog svoje brzopletosti, ili tvrdoglavosti, kaže Zomboran

Predsednički izbori biće održani za dve nedelje, a numerolog Miša Zomboran zavirio je za Kurir u svet brojeva i oslušnuo šta svakom od njih predskazuje broj pod kojim izlaze na izbore i datum rođenja.

Zaključio je da se većina kandidata nalazi u pogrešnoj godini za pobedu ili zbog svoje brzopletosti, tvrdoglavosti, ili loše karme.
- Izvesno je da može doći do drugog kruga između Aleksandra Vučića i Saše Jankovića ili Vuka Jeremića, ili Belog, koji je veliko čudo na izborima. S druge strane, ovi izbori će poslužiti da neki od kandidata shvate da je njihovo vreme završeno u politici, a neki da treba da odu u drugu zemlju i okušaju sreću - otkriva Zomboran.

Saša Janković (24. 4. 1970)
Ima anđeosku zaštitu

Saša Janković i Vuk Jeremić nalaze se u istoj godini, odnosno u sudbinskoj godini, u mesecu kada se nešto bitno dešava i u danu pod anđeoskom zaštitom. Janković u životu ima više sreće od Jeremića, ima anđeosku zaštitu i sasvim je u redu broj jedan na listi za njega.

Vuk Jeremić (3. 7. 1975)


Uspeh u inostranstvu

Kod Jeremića postoji poteškoća koja ga prati kroz život, odnosno loša karma, i njemu broj dva na listi nije baš povoljan. Njegova sudbina je da ode ili uspe u inostranstvu.

Miroslav Parović (14. 7. 1984)


Teška godina

Miroslav Parović se služi dobrom inteligencijom, ali ima problem sa impulsivnošću i lošom karmom i nalazi se u teškoj godini. Ipak, ova teška godina može mu doneti pomak nabolje u životu jer je tri srećan broj.

Saša Radulović (7. 6. 1965)


Nepovoljan mesec

Saša Radulović je vrlo vešt na rečima i u boljoj je poziciji nego ranijih godina. Ali on ima problem s kanalisanjem energije i nije u povoljnom mesecu i nikako mu ne odgovara broj 4.

Luka Maksimović (15. 7. 1991)


Može u drugi krug

Fama koju je digao ima velike šanse da ga vine u sam vrh, odnosno u drugi krug, ali zbog njegove teške karme imaće poteškoća. A i redni broj 5 nije baš pogodan tog dana i samog meseca.

Aleksandar Vučić (5. 3. 1970)


Dupla sreća

Ima povoljan datum i nalazi se u godini kada se jedan ciklus života završava i počinje drugačiji. Pored duple sreće koja ga prati, može imati neočekivani ishod, odnosno odlazak u drugi krug.

Boško Obradović (23. 8. 1976)


Loš broj za njega

Ima sličnu sudbinu kao Saša Radulović za ovu godinu, ni mesec april ni broj 7 nisu za njega.

Vojislav Šešelj (11. 10. 1954)


Povoljan aspekt

Večiti ratnik sa svojom teškom karmom ima povoljan aspekt na dan izbora i broj osam je dobro izabran za njega.

Aleksandar Popović (20. 10. 1971)
Nedostaje mu jačina ličnosti

On i njegov broj na listi su kompatibilni, ali njemu nedostaje jačina ličnosti.

Milan Stamatović (24. 5. 1960)


Ne može da pobedi

On je inteligentan čovek. Na dobrom je broju, ali u godini koja ne može doneti toliko bitan događaj kao što je pobeda, naročito zbog meseca u kom se nalazi kad je glasanje.

Nenad Čanak (2. 11. 1959)


Dobar broj

On je čovek koji se ceo život bori sa svojim ambicijama, tvrdoglavo i uporno. Ima dobar broj 11, ali zbog svoje karme teško da će dostići ono što želi na dan izbora.

 

POGLEDAJTE GOSTOVANJE BELOG U EMISIJI KURIR TV "DA SE NE LAŽEMO" SA RATKOM FEMIĆEM

POGLEDAJTE KAKO JE OBAVLJEN ŽREB ZA PREDSEDNIČKE KANDIDATE

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...