MIROSLAV PAROVIĆ: Želim da Srbija izgleda kao prava domaćinska kuća
Foto: Promo

Narodni slobodarski pokret

MIROSLAV PAROVIĆ: Želim da Srbija izgleda kao prava domaćinska kuća

Politika -

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Srbije Miroslav Parović izjavio je danas da želi da Srbiji pruži model organizovanja kakav ima jedna čestita domaćinska kuća.

"Kada takav model budemo uspostavili, onda ćemo se dobro razumeti, jer nema razlike izmedju domaćinske kuće, da li je ona srpska, bunjevačka, madjarska, hrvatska, slovačka ili ma koja druga", rekao je Parović, a saopštio Narodni slobodarski pokret, čiji je lider.

Parović je rekao da Srbiji želi da kaže da je moguće drugačije i pozvao gradjane da zaokruže broj tri na glasačkom listiću na izborima za predsednika Srbije.

Istakao je da je jedini zagovornik trećeg političkog puta - "nove generacije koja u podeljenoj Srbiji jedina može da omogući stabilizovanje političkih prilika i spreči razgradnju društva i države".

Dodao je da će se zalagati za uspostavljanje vladavine prava, za Srbiju kao vojno i politički neutralnu državu, za uspostavljanje koncepta srpskog kulturnog prostora, za zaustavljanje autogenocida i uništenje mafije.

"Zato što iz kuće svoje iz koje potičem, iz čestite paorske kuća iz Banata, od roditelja koji danas dan, iako su u sedmoj deceniji života, rade svoje imanje, vredno svaki dan, od pet ujutro do devet uveče. Želim da Srbiji pružim model organizovanja, kakav ima jedna čestita domaćinska kuća u Srbiji.Domaćin je domaćin. Domaćin zna šta radi, i zašto nešto radi. Domaćin zna da mora da radi", rekao je Parović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track