BOŠKO OBRADOVIĆ: Narod razume da vlast ne želi da se obračuna sa kriminalom
Foto: Beta

Hapšenja bez optužnica

BOŠKO OBRADOVIĆ: Narod razume da vlast ne želi da se obračuna sa kriminalom

Politika -

EOGRAD - Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je napad na Natašu Jeremić slika kukavičluka Aleksandra Vučića.

Obradović je naveo da je nakon otkrića Dveri i pružanja dokaza o umešanosti Vučića sa kriminalcima i narko dilerima, kao i kriminalnim vrhom Demokratske stranke, Vučić odlučio da sve političke protivnike prozove narkobosovima.

Prvo je Vučićev trbuhozborac Aleksandar Vulin optužio mene da preprodajem drogu sa Vukom Jeremićem, ali to nije bilo dovoljno, pa se Milenko Jovanov bukvalno istim rečima obratio ženi Vuka Jeremića, što je neviđeno u istoriji politike, naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

Foto: Beta
Foto: Beta

On je istakao da se poređenjem ta dva saopštenja jasno vidi da ih piše ista ruka, ruka Aleksandra Vučića.Prema rečima Obradovića, nikakve laži neće zamajati narod koji razume da Vučić sa braćom, domaćom i stranom, i kumovima, ne želi da se obračuna sa narkomafijom, pranjem i iznošenjem novca, a o tome govori i činjenica da nijedno od spektakularnih hapšenja koje je Vučić naredio nije rezultiralo optužnicom.

Ovo je najprljavija kampanja Vučića, koji u strahu od gubitka vlasti i mogućnosti da odgovora ne bira sredstva.

Podsećam javnost da Vučić nema odgovore na pet jednostavnih pitanja koje sam mu postavio o Canetu Subotiću, Kariću, Dinkiću, Nenadu Kovaču, poslovima Siniše Malog i tajnim ugovorima, kazao je Obradović.Vučiću, izađi na duel sa muškarcima, ne napadaj žene, zaključio je predsednički kandidat Dveri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track