RADULOVIĆ U KAMPANJI: Kao predsednik prvo bih otišao u Bosnu i Hercegovinu
Foto: Fonet

Lideru pokreta DJB prioritet stabilnost u regionu

RADULOVIĆ U KAMPANJI: Kao predsednik prvo bih otišao u Bosnu i Hercegovinu

Politika -

Kandidat za predsednika Srbije i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da bi mu region bio prioritet u diplomatskim odnosima kada bi bio izabran za predsednika i da bi prvo otišao u zvaničnu posetu Bosni i Hercegovini.

"Posle toga otišao bih u Hrvatsku i druge zemlje u regionu. Prioritet treba da budu dobri odnosi u regionu i tu treba prvo da baziramo svoju politiku", rekao je Radulović.

On je kazao da svetsku politiku treba prepustiti velikim silama.

"Srbije je mala zemlja i da mislimo da se mi tu nešto pitamo zaista je krajnje naivno i samo je još jedna od manipulacija kojom se bavi sadašnji predsednik Vlade (Aleksandra Vučič)", naveo je Radulović.

On je ocenio da je skorašnja Vučićeva poseta Nemačkoj pa zatim najavljena poseta Rusiji čista zloupotreba pozicije predsednika Vlade, gde pokušava da dobije marketinšku podršku od velikih sila.

"A ono što nas istorija uči je kada dobijate tu marketinšku podršku da iza toga ima nešto što morate da platite. Na žalost, taj deo ne znamo, ali saznaćemo nakon što pobedim Vučića na ovim izborima", rekao je Radulović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” sa predsedničkim kandidatom Boško Obradović: Nikolić je bio Vučićev sluga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track