SAŠA JANKOVIĆ U ČAČKU: Glasajte za sebe i po svojoj savesti
Foto: Damir Dervišagić

Predizborna kampanja

SAŠA JANKOVIĆ U ČAČKU: Glasajte za sebe i po svojoj savesti

Politika -

ČAČAK - Predsednički kandidat Saša Janković poručio je danas građanima Čačka da na predstojećim predsedničkim izborima treba da glasaju za sebe, po svojoj savesti.

"Neću da vam obećam ništa drugo osim da, ukoliko glasate za mene, nećete imati veća prava od onih koji nisu glasali za mene", rekao je on.

Janković kaže da želi da privrednicima obeća da će imati fer uslove za privređivanje, a ne da moraju da traže članske karte neke stranke da bi dobili posao na tenderu, lekarima da će imati dobre plate, a ne lažni prekovremeni rad, vojnicima da će biti čuvari svoje zemlje, a ne jedne porodice.

"Jedan čovek nas je sveo na želudac, da samo razmišljamo da li ćemo imati šta da jedemo i da li ćemo moći da platimo račune", rekao je on i dodao da nije vlast jedan čovek, već su vlast institucije koje treba da vode odgovorni ljudi, i to ne odgovorni partijama, već građanima.

Građanima su se obratili i novinari Srđan Škoro i Tatjana Vojtehovski i reditelj Kokan Mladenović.

Mladenović je uveren da će Srbija prvi put u istoriji dobiti građanina predsednika, a ne vođu i spasioca .

"Za razliku od nekih drugih koje hiljade njih vozaju po Srbiji i koji uče da sa tih predizbornih plakata sriču AV, AV , danas su u Srbiji čak i pristojniji i pametniji psi prestali da laju, jer ih je sramota da laju av, av, rekao je Mladenović.

Škoro ocenio je da su građani od odlazećeg premijera nedavno doživeli možda čak i najveću sramotu , misleći na prisustvo bivšeg nemačkog kancelara na predizbornom skupu SNS.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” sa predsedničkim kandidatom Boško Obradović: Nikolić je bio Vučićev sluga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track