Najnovije vesti

VUČIĆ I CECA RAZGOVARALI SA ŽENAMA:  Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost
Foto: Tanjug, Zoran Žestić

Folk zvezda podržala lidera SNS

VUČIĆ I CECA RAZGOVARALI SA ŽENAMA: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost

Politika

BEOGRAD - Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru Šumice" i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti.

Sa građankama su razgovarali i poznati pevači srpske estrade, koji podržavaju predsedničkog kandidata Vučića Svetalana Ražnatović i Željko Samardžić.

"Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju ozbiljnost pristupa i odgovornosti u društvu, kao i sve teške, ponekad preozbiljne teme koje muškarci olako shvataju", rekao je Vučić.

On je poručio da žene ubuduće neće biti na pozicijama samo zbog "ključa", odnosno da niko neće smeti da spreči bilo koga samo zato što je žena. Najvažnije je, kaže, to što žene, za razliku od muškaraca, koji gledaju uvek u prošlost, vole da osećaju sadašnjost, a malo više gledaju u budućnost, brinući se o deci i šta će doći sutra...

Žene, ne po lepoti, već po odgovornosti, prepoznaju ko njihovu zemlju na uporedivo bolji način vodei. Uvredljivo je uvek bilo reći da žene glasaju za nekog što je lep, već to čine zbog drugih osobina, onoga što ume da radi, uveren je on.Žene su te koje mnogo bolje od muškaraca razumeju poruku, na kojoj, kako je rekao, insistira, jer zna da je donelo prve rezultate, a to su - mir i stabilnost. Mir i stabilnost su za nas najvažniji i tek ako imamo mir i stabilnost naša deca imaju sigurnu budućosti, može da se razmišlja šta možemo da uradimo dalje.

Muškarci, kada nam je voda iznad glave, i uspemo samo malo da se dignemo, mi bismo opet da pokazujemo mišiće i pravimo neodgovorne poteze, a žene su mnogo razumnije i odgovornije, gledaju u budućnost, podvukao je on. Rekao je da se vlada prethodnih godina trudila da uradi nešto po pitanju prava žena, ali da nikada nije dovoljno, šta god da se uradi. Posebno je izdvojio zakonsko rešenje da od 1. juna onaj ko napadne ženu odmah ide u zatvor, i da neće biti potreban poseban dokazni postupak.

"Žena je zaštićena zakonom i došli smo do toga da niko ne sme da se buni protiv toga. Nemaš pravo da dirneš nijednu ženu na svetu, pa ni svoju", poručio je Vučić povodom nasilja nad ženama.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je, kaže, da podrži Vučića, kojeg poznaje više od dve decenije, i zna iza kakvog čoveka staje.

"To je porodica u kojoj ima mnogo ljubavi, razumevanja i podrške, kao i što je moja", objasnila je ona.I stakla je da je za Vučića jer je čovek koji je vredan, obraća pažnju na sve, a ima cilj da Srbiji bude bolje.

Pevač Željko Samardžić rekao da se osećao kao da je pobedio kada je ulazio u dvoranu, a da je i siguran da će pobediti onaj za koga će glasati.

"Bez razmišljanja sam odlučio da podržim Vučića, a zajedno sa mnom i moja porodica", kazao je on.

Razgovoru sa građankama, kojima su na ulazu darivane ruže, prisustvovali su presednica Skupštine Maja Gojković, ministarka pravde Nela Kuburović, ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka prava Aleksandar Vulin.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...