Najnovije vesti

(VIDEO 18+) ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU Mrka o Šešelju: Ma teraj ga u...
Foto: Kurir/ Dragana Udovičić I Fonet/Nenad Đorđević

Žestoko

(VIDEO 18+) ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU Mrka o Šešelju: Ma teraj ga u...

Politika

BEOGRAD - Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić žestoko je jutros reagovao i na sam pomen imena predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja!

Mrkonjić je, naime, gostovanje u jutarnjem programu Pinka iskoristio da istakne političko uverenje da su lider socijalista Ivica Dačić i aktuelni premijer Aleksandar Vučić idealna kombinacija za upravljanje državom, ali i podseti na postignute rezultate u kapitalnim infrastrukturnim projektima, koji su njegov fah.

Razgovor je protekao u mirnom tonu, pa ni voditelj Srđan Predojević nije mogao da nasluti da će sam kraj biti u najmanju ruku buran. Predojević se zahvalio Mrkonjiću na gostovanju i najavio da će sledeći gost u studiju biti predsednik radikala Vojislav Šešelj. Onako usput pitao je Mrku da li će sačekati Šešelja da ga pozdravi, na šta je socijalista uzvratio sočnom psovkom.

"Ma neću, gde da ga oteram u pi.ku materinu", kroz smeh je odgovorio on, dok je Srđan pokušao da ga zaustavi upozorenjem da je još u programu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko je najseksi predsednički kandidat? Šešelj, Vučić, Beli, Boško? Šta kažu BG dame?

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...