Aleksandar Popović: Tražili ste, pa gledajte!
Foto: Fonet

Predsednik DSS

Aleksandar Popović: Tražili ste, pa gledajte!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Popović čestitao je večeras svim građanima Srbije na izlasku na predsedničke izbore.

"Čestitam svim gradjanima, za koga ste glasali nije važno, a za bilo koga da ste glasali, tražili ste, pa gledajte", rekao je Popović u izbornom štabu DSS posle objavljivanja rezultata.

On je dodao da će se u narednom periodu truditi da DSS "postavi na zdrave noge" i da oživi stranku posle ovih izbora.

"Mi naravno ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali smo zadovoljni jer smo išli pod svojim imenom i govorili o jasnoj i određenoj politici i dali odgovore na pitanja koja nas muče", rekao je Popović večeras novinarima u izbornom štabu DSS.

Prema njegovim rečima, DSS je dokazala da je njihova ideja živa bez obzira na to šta se događalo u prošlosti.Uveren je da je to novi počertak za DSS."Jedan ciklus je ovim okončan, a drugi koji će, uveren sam, dati bolje rezultate nego što su bili u prošlosti - počinje.

Moja misija je bila da, ne vređajući nikoga, pomognem da se očuva minimum minimuma glasova ljudi koji ovu politiku podržavaju. Uradili smo posao na najčasniji, najpristojniji i najgospodskiji način", kazao je Popović.Na pitanje da prokomentariše pobedu Aleksandra Vučića u prvom krugu, rekao je da su rezultati takvi kakvi jesu, "a na nama je da ih shvatimo i prihvatimo".Naveo je da je kampanja bila bez duela, da je bila finansijski neravnopravna i da je bilo uvreda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track