DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Iza protesta stoje oni koji su izgubili izbore
Foto: Damir

Lider JS

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Iza protesta stoje oni koji su izgubili izbore

Politika -

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma ocenio je danas da iza protesta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu protiv izbornog rezultata, stoje onii koji su izgubli izbore za predsednika države.

"Oni stoje iza protesta, a ko bi drugi, građani se ne organizuju sami", rekao je Marković novinarima, posle sednice Skupštine grada kojoj je predsedavao.

"Videli ste žutu patku a žuta patka je simbol nereda u nekimj zemljama, ali sam siguran da žuta patka neće ostvariti ono što su u nekim državama ostavrili, jer ovaj izborni rezultat su napravili građani, a pojedini opozicionari su ostvarili rezultat, koji je za njih bio važan samo te noći, te večeri, u nedelju uveče", rekao je Marković.

Već u ponedeljak taj rezultat ništa ne znači, jer su građani glasali za jednog pobednika a taj pobednik je Aleksandar Vučić, ocenio je Marković.

Njihovi rezulatati, poručio je, ništa ne znače osim da se hvale unucima kako su i oni bili kandidati na izborima.

"Doživeli su fijasko i oni i njihove partije, i od narednih parlamentarnih izbora, imaće manje i poslanika u parlamentu", zaključio je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track