Najnovije vesti

ŠEŠELJ PODNOSI OSTAVKU? Radikale prepušta mlađim snagama!
Foto: Zorana Jevtić

Lider radikala ozbiljno uzdrman

ŠEŠELJ PODNOSI OSTAVKU? Radikale prepušta mlađim snagama!

Politika

Radikal razmatra mogućnost da posle 26 godina šefovanja lidersku poziciju, zbog lošeg izbornog rezultata, prepusti nekom od omladinaca, pa čak i sinu Aleksandru

- U stranci se šuška da Voja, kome su teško pali rezultati izbora, zbog čega se nije oglašavao danima, što njemu uopšte nije svojstveno, u opticaju navodno ima i tu opciju da mesto predsednika SRS prepusti nekom od mlađih, a nije isključeno i da to bude njegov sin Aleksandar.

Time bi se on kao principijelno povukao zbog loših rezultata, kojima su svi nezadovoljni u stranci, ali bi sve, kako se to kaže, ostalo u kući i praktično bi i dalje imao uvid u sve i indirektno kontrolisao i vodio SRS - priča izvor Kurira i dodaje da je „Voja besan na saradnike“.- Ne misli on da je najveći problem u njemu, već u lošoj organizaciji u stranci - Nemanja Šarović, Vjerica Radeta.. nisu navodno bili dovoljno na terenu, kampanja na društvenim mrežama mogla je biti jača i slično - kaže naš sagovornik i navodi da će sve biti jasno danas, kada će se Šešelj, posle četiri dana tihovanja, konačno obratiti javnosti na konferenciji za medije.U porodici Šešelj nisu negirali mogućnost da Aleksandar nasledi oca.- Iznenađenja su uvek moguća - bio je tajanstven Vojislav Šešelj odgovarajući na pitanje Kurira koliko je realno da posle gotovo tri decenije šefovanje strankom prepusti sinu.Niko ni od funkcionera SRS nije želeo da komentariše moguće promene na čelu SRS.

Burna karijera Vojislava ŠešeljaPREDSEDNIK SRS OD OSNIVANJA 1991. GODINE

* Četiri puta bio kandidat za predsednika Republike Srbije* Više od deset godina biran za poslanika u Skupštini Srbije i Saveznoj skupštini SRJ*Obavljao dužnost potpredsednika Vlade Srbije (1998-2000), a od 1996. do 1998. bio predsednik opštine Zemun11 godina proveo u pritvoru u Hagu (24. februara 2003 - 12. novembra 2014) i 31. marta 2016. bez njegovog prisustva sud ga je u prvostepenom postupku oslobodio krivice po svim tačkama optužnice

Ne propustite najbolju zbirku recepata i kulinarskih saveta

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK GURMAN: U susret Uskrsu

U današnjem poklon dodatku Gurman pronaći ćete najbolje recepte za veliki praznik koji nam predstoji.

Uskršnji venac, pečena butkica, vojvođanske vanilice, punjena jaja i pecivo sa sremušem samo su neka od jela koja vam predlažemo.

Ne propustite najbolju zbirku recepata i kulinarskih saveta!

MOJ VOJA JE RAZOČARAN U SVE! Ekskluzivna ispovest Jadranke Šešelj

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...