POLITIČARI NA URANKU: Udarili brigu na veselje
Foto: Instagram

Kako su se funkcioneri proveli za Prvi maj

POLITIČARI NA URANKU: Udarili brigu na veselje

Politika -

Najveći broj političara Prvi maj proslavio je kao većina naroda, uz iće i piće. Neki su slavili u prirodi, neki na proputovanju, a na meniju je tradicionalno bio roštilj i poneki specijalitet, dok se grlo kvasilo domaćim vinima i rakijama.

Balša Božović, funkcioner DSĐuskao na Srebrnom jezeruNarodni poslanik DS Balša Božović postavio je na društvene mreže slike kako s prijateljima uživa na Srebrnom jezeru, a povod njegovog odlaska bio je Uranak festival, na kojem su nastupile domaće zvezde elektronske muzike. Božović je đuskao s prijateljima, a tamo je sreo i našeg poznatog repera Dalibora Andonova Grua.

Zoran Živković, lider Nove strankePutešestvije sa sinomPredsednik Nove stranke Zoran Živković slobodne dane za prvomajske praznike iskoristio je kako bi sa sinom Markom obišao bivše jugoslovenske republike. Njih dvojica su se najpre uputili ka Sloveniji, gde su obišli Ljubljanu i Bled, da bi u povratku svratili do Zagreba. U Sarajevu su jeli ćevape, nakon čega su se zasladili baklavama, a put ih je vodio i do Tuzle.

Marijan Rističević, poslanikRoštilj u dvorištuNarodni poslanik iz redova naprednjaka Marijan Rističević proslavio je Prvi maj na svom imanju u Novim Karlovcima u društvu porodice i prijatelja. On je, poput pravog domaćina, za tu priliku raspalio roštilj, a pojedine kolege iz Skupštine pozdravile su taj potez.

Saša Janković, bivši ombudsmanUživancija ispod orahaKandidat za predsednika Srbije Saša Janković Prvi maj proslavio je u prirodi, kod prijatelja. On je na društvene mreže postavio sliku na kojoj pogled puca na reku i šumu uz komentar: „Kod druga iz rane mladosti. Ispod krošnje starog oraha.“

Dejan Radenković, SPSOkretao kobasice na DunavuFunkcioner SPS Dejan Radenković praznovao je u Novom Sadu. On je na obali Dunava raspalio roštilj, a njegov izbor bile su domaće kobasice. Radenković je poželeo svima srećan praznik, a pored fotografija okačio je i pesmu „Da nam živi, živi rad“.

Bratislav Gašić, funkcioner SNSBanuo kod sina na veseljeČlan Predsedništva SNS Bratislav Gašić napravio je pravo iznenađenje kad je za Prvi maj došao da pozdravi veselo društvo svog sina Milana, koje se okupilo u mestu Lomnica pored Despotovca. Među omladinom je nastalo pravo oduševljenje kad je Gašić stigao, i to opušteno obučen, u trenerci.

Aleksandar Vulin, ministar radaU „Kolubari“ i na GočuAleksandar Vulin je Prvog maja s premijerom Vučićem bio gost radnika „Kolubare“.- Nakon toga sam otišao na centralni prvomajski skup Pokreta socijalista na Goču. Porodicu sam video uveče, na moju radost vratio sam se ranije nego obično pa su me klinci sačekali budni - rekao je Vulin.S. Ð. - D. L.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAŽNATOVIĆI NA URANKU: Veljko uradio nešto što nije smeo, Anastasiji nije dobro od smeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track