RUŠI SE TOMINA VILA: Rezidencija u Užičkoj 23 može da potone
Foto: Google, Zorana Jevtić

Horor

RUŠI SE TOMINA VILA: Rezidencija u Užičkoj 23 može da potone

Politika -

Predsednik Srbije kaže da pločice pucaju po kući i na terasama i da je to od sleganja terena, jer je objekat veoma star

Državna vila u Užičkoj 23 na Dedinju, u kojoj danas boravi aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa porodicom, bukvalno tone.Rezidencija u kojoj je pre Nikolića boravio Boris Tadić sa porodicom, dok je bio na mestu šefa države, važi za luksuzno zdanje, potpuno opremljeno i uredno održavano. Međutim, prema rečima samog predsednika, vila tone, po svemu sudeći zbog sleganja terena (?!)Naime, Uprava za zajedničke poslove republičkih organa je planom nabavki za 2017. odvojila milion dinara za sređivanje asfaltne staze od kapije objekta do vile, kao i sanaciju pločica oko bazena vile u Užičkoj 23. Nikolić se kune da ne zna čemu sanacija pločica oko bazena, ali da zato pločice u kući i na teresama često pucaju.- Ne znam o čemu je reč, to radi Direkcija (za imovinu, prim. aut.) potpuno samostalno i nema obavezu da se o tome konsultuje sa predsednikom Srbije - kaže Nikolić u razgovoru za Kurir i dodaje:- Pločice pucaju u kući i na teresama, nisam video bazen, ali to je od sleganja terena. Verovatno je reč o redovnom održavanju. Ipak, to pitajte Direkciju.Na pitanje da li je u pitanju nešto ozbiljno, Tomislav Nikolić je kazao:- To je normalno, objekat je dosta star. Ja nikada nisam tražio bilo kakvu intervenciju unutar objekta ili spolja.Podsetimo, Tomislav Nikolić se uselio u ovu vilu 2012, kada je i izabran za predsednika Srbije.

I on kod VučićaI NIKOLIĆ SE SELI U SIVI Tomislav Nikolić će se, pošto preda dužnost Aleksandru Vučiću i preuzme novu funkciju predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom, preseliti u Palatu Srbije. Kako saznaje Kurir, Nikolićeva nova kancelarija će biti u SIV, gde svoj novi kabinet planira da preseli i novoizabrani predsednik.

Da i njega neko okitiORDEN OD LUKAŠENKANikolić je juče boravio u radnoj poseti Belorusiji, gde treba da se sastane sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom, koji će mu uručiti državnu nagradu Republike Belorusije - Orden prijateljstva naroda. Planirano je da Nikolić obiđe Spomenik pobede u Minsku.

Katarina Blagović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Od Beograda do Čačka putem od pepela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track