GENERALNI SEKRETAR: Nikola Selaković ide kod Vučića u kabinet
Foto: Marina Lopičić

Zaposlenje na Andrićevom vencu

GENERALNI SEKRETAR: Nikola Selaković ide kod Vučića u kabinet

Politika -

Selaković je nedavno izjavio da se u ovom trenutku ne opterećuje ambicijama da bude novi premijer ili gradonačelnik Beograda

Nikola Selaković, bivši ministar pravde, sledeće zaposlenje imaće na Andrićevom vencu. Kako je preneo RTS, on će biti imenovan za generalnog sekretara u kabinetu novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Selaković je nedavno izjavio da se u ovom trenutku ne opterećuje ambicijama da bude novi premijer ili gradonačelnik Beograda.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Kako je rekao, apsolutni mu je prioritet da sebe izgrađuje na intelektualnom, političkom i porodičnom planu. Zbog medijskih navoda da je Vučićev naslednik, Selaković kaže da može da ima samo probleme, pre svega sa kolegama u stranci koji sebe vide na tom mestu i gaje takve ambicije.Pored Selakovića, koji već dugo „stoji“ neraspoređen, nova funkcija čeka i Aleksandra Đorđevića, bivšeg direktora BIA, i to, prema pisanju medija, takođe u kabinetu predsednika Vučića. Đorđević bi iz BIA trebalo da pređe na Andrićev venac, mada nije isključena ni mogućnost da karijeru nastavi u oblasti prava, i to kao sudija.E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Ko su kandidati za premijera Srbije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track