ČUČKO MULTIPRAKTIK: Prvi čovek Obrenovca leti po terenu!
Foto: Nebojša Mandić

ZALAUFAO SE

ČUČKO MULTIPRAKTIK: Prvi čovek Obrenovca leti po terenu!

Politika -

Miroslav Čučković sve što radi kači na mreže, pa je tako pokazao kako kuva, igra kolo, pere grafite, sadi sadnice

1 / 5 Foto: Promo

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković toliko se uživeo u svoju funkciju da nijedan događaj na terenu ne propušta. Njega tako sugrađani često mogu da vide s motikom u ruci, dok kuva pasulj, skida grafite sa zidova, a zna i da podeli ljubavne savete mladima.

Nesumnjivo je da Čučković spada u red onih političara koji sve svoje aktivnosti vole da promovišu na društvenim mrežama, pa tako oni koji ga prate na Tviteru mogu da snime svaki njegov korak na terenu.

Bilo da se radi o asfaltiranju lokalnog puta, čišćenju kanala, postavljanju vodovodnih cevi, otvaranju parkova za decu, Čučković stiže svuda.

Da se ne libi i poslova od kojih drugi političari uglavnom beže, pokazuju njegove fotografije na kojima kuva pasulj u kotliću, kopa zemlju kako bi postavio sadnice, igra kolo sa penzionerima ili partiju šaha. Dok je nedavno šmrkom skidao grafite sa zida u svom gradu, popularni Čučko je podelio i ljubavne savete omladini.

On za Kurir kaže da mu u svemu pomaže njegov tim.- Ustajem u pet ujutru, ležem u ponoć i imam sjajan tim od 300 ljudi. Nema tu neke tajne. Slikam sam i kačim - iskreno će Čučković.Sanja Đurić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kojeg Crnogorca su Rusi vratili sa aerodroma iz Moskve u Tivat?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track