Najnovije vesti

MINISTARKE KO MLADE: Veselo na koktelu posle sednice Vlade
Foto: Marina Lopičić

Opušteno

MINISTARKE KO MLADE: Veselo na koktelu posle sednice Vlade

Politika

Zorana Mihajlović, Nela Kuburović i Ana Brnabić upale u oči zbog bele odevne kombinacije. Vučić pio „koka-kolu“, Knežević viski, a Novak Nedić navalio na ćevape

Premijer Srbije Aleksandar Vučić održao je juče poslednju sednicu Vlade pred odlazak na predsedničku funkciju, a nakon završetka „oficijelnog dela“, u Nemanjinoj 11 upriličen je koktel tokom kog su ministri ćaskali, jeli ćevape i ispijali čašice žestine.

Vučić ispraznio kabinet

Vučić je tokom ćaskanja s ministrima izjavio da još nije sve svoje stvari izneo iz kabineta.
- Ostala su još neka odela da iznesem i to je to - rekao je povodom iseljenja iz zgrade Vlade, nakon čega se okrepio hladnom „koka-kolom“ bez šećera.

Prijatno... Ministri zamezili ćevape
Prijatno... Ministri zamezili ćevape


Ministar privrede Goran Knežević drmnuo je jedan viski, dok se Jadranka Joksimović branila da ne jede meso.
- Nemojte mene da slikate da jedem ćevape, ja sam vegetarijanac veoma dugo - rekla je ona, dok su, s druge strane, generalnom sekretaru Vlade Novaku Nediću usta bila puna hrane, na šta mu je Vučić dobacio: „Nedić navalio na ćevape.“

Bez alkohola... Vučić
Bez alkohola... Vučić


„Odoh da radim“

I dok je većina članova Vlade došla skockana od glave do pete, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović opredelio se za kežual varijantu i „adidas“ patike za trčanje. Ipak, najviše pažnje privukle su ministarke Nela Kuburović, Zorana Mihajlović i Ana Brnabić, koje su za ovu priliku izabrale svetle tonove garderobe.

Vučić je koktel napustio s porukom novinarima: Poslužite se i ajd zdravo još jednom! Odoh da radim.

Sanja Đurić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...