JOŠ JEDNA STRANKA NA POLITIČKOM NEBU: Stamatović formira Zdravu Srbiju
Foto: Fonet

Sabor budućih osnivača na Zlatiboru

JOŠ JEDNA STRANKA NA POLITIČKOM NEBU: Stamatović formira Zdravu Srbiju

Politika -

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je danas da će u ponedeljak, 5. juna, u selu Ljubiš na Zlatiboru biti održan sabor budućih osnivača nove političke stranke koja će se zvati Zdrava Srbija.

Kako se navodi u saopštenju, inicijativnom skupu prisustvovaće inicijatori iz Čajetine, Užica, Arilja, Nove Varoši, Priboja, Ivanjice, Požege, Kosjerića, Bajine Bašte, Čačka, Kraljeva, Novog Sada, Beograda i ostalih krajeva Srbije.

Stamatović je dodao da će inicijatori od ponedeljka zvanično početi proces formiranja i registracije Zdrave Srbije koja će, prema njegovim rečima, biti jedinstvena, autentično regionalna stranka po mestu nastajanja, ali i originalna po tome što joj je cilj da pomogne ozdravljenju cele Srbije, akcijom iz unutrašnjosti, a ne iz Beograda.

MILAN STAMATOVIĆ: Jedini sam na lokalu pobedio Vučića i znam kako da pobedim opet

Grupa građana "Za zdravu Srbiju" stajala je kao predlagač iza imena predsedničkog kandidata Milana Stamatovića na minulim predsedničkim izborima 2. aprila, a pod istim imenom učestvovala je i na lokalnim izborima u Kosjeriću, 17. aprila, kada je osvojila 12 odsto glasova i tri odbornička mandata u tamošnjoj Skupštini opštine.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track