KURIR TV VANREDNE VESTI UŽIVO: SRBIJA SE DIŽE!
Foto: Maja Mojsovski Rašević

ALEKSANDAR RODIĆ, PREDSEDNIK KOMPANIJE AMG, O ODLUCI DA SE POLITIČKI ANGAŽUJE

KURIR TV VANREDNE VESTI UŽIVO: SRBIJA SE DIŽE!

Politika -

Izmanipulisani, uplašeni i osiromašeni su danas građani Srbije. Kontrolisani i porobljeni u državi koju je zarobila jedna partija, SNS.

Vladavina Aleksandra Vučića je simbol manipulacije, pretnji i korupcije. U istoriji će jednog dana pisati da je to bila najgora vlast u Srbiji.

Najveći broj političkih stranaka danas je samo dekor u pozorištu u kome su odavno podeljene uloge. Jedan deo njih je u strahu od Vučićevih fioka, a neki drugi politiku doživljavaju kao posao iz fotelje, odakle se povremeno tvituje.

Nema nade. Zato danas svi ćute, i ponižena prosveta, zdravstvo, pravosuđe, svi intelektualci učaureni u svoje salone u kojima međusobno mudruju bez želje za akcijom. Studenti su bar nešto pokušali. Ali...

Politički ološ stavio je pod kontrolu sve medije. Nikada mediji nisu bili ovako poslušni i ponizni. Nemo posmatraju kako Vučić upravlja medijskom stvarnošću preko svojih mucavih i nepismenih urednika, spremnih da mu dotrče na zvižduk uzimajući enorman novac za spinovanje javnosti.

Vreme je da se stane na put ovoj lažnoj stvarnosti u kojoj žive građani Srbije. Da se prekine eutanazija jednog naroda koja im se događa neprimetno dok su uljuljkani lažnim poduhvatima i izmišljenim uspesima. Koji veruju da je svaka motika kojom je zemlju zagrebao Aleksandar Vučić postala fabrika s hiljadama zaposlenih ljudi. Koji veruju njemu da bolje žive dok otvaraju prazne frižidere i ispraćaju kolone mladih koji se iseljavaju. Zauvek.

Ima li kraja propadanju Srbije? Kada ćemo zaustaviti pad u ambis verujući da nas Domanovićev „VOĐA“ vodi u pravcu uspeha.

Nisam po ukusu intelektualaca u Srbiji. Ne vole me ni političari u Srbiji. Moja porodica progonjena je od svake vlasti jer nismo bili „poslušni“ i nismo ćutali o aferama.

Ali šta imam? Imam hrabrost! Hrabrost da uđem u borbu s najprljavijim i najgorim diktatorskim režimom u istoriji Srbije koju predvodi najveći politički manipulant Aleksandar Vučić.

Šta imam što Vučić nema?

Imam znanje, sposobnost da stvaram i zato danas predvodim najveću medijsku kompaniju na Balkanu.

OTVORENO PISMO ALEKSANDRA RODIĆA, PREDSEDNIKA AMG: KAD DIKTATOR OTME DRŽAVU OD NARODA!

Za razliku od vođe Vučića, koji se ceo život bavi politikanstvom i udobno živi od toga, ne mogu da prihvatim činjenicu da neradnik danas proziva radnike, ubeđuje ljude da je odličan posao od 200 evra, neosetljiv na to što ljudi danas žive ispod minimuma dostojanstva. Diktator je 2012. imao šansu da pomiri Srbiju, a on ju je samo razorio i posvađao.

Zato sam odlučio da se bavim politikom. Srbija se diže protiv autokratije i taj proces NIKADA NIKO NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track