BARBI ZORANA: Potpredsednica Vlade ima specijalan šlem za dame
Foto: Kurir

FENSI

BARBI ZORANA: Potpredsednica Vlade ima specijalan šlem za dame

Politika -

Kako bi ministarkina zaštitna kapa u potpunosti nosila njen lični pečat, u planu je da se na nju urežu i njeni inicijali

foto: Kurir

Ministarka saobraćaja i građevinarstva Zorana Mihajlović čak i kad ide na teren ima posebnu radnu opremu - fensi roze šlem! Da je ovo omiljena boja Mihajlovićeve znaju čak i njeni bliski saradnici, koji su se dosetili i poklonili joj ovaj barbi štitnik za glavu.

Zbog prirode posla i ministarstva koje vodi, Mihajlovićeva je često na gradilištima, a kako bi ispoštovala sva bezbednosna pravila na terenu, saradnici su došli na ideju da joj poklone - ne bilo kakav već pink šlem.

foto: Kurir

Iznenađenje

Iz ministarkinog kabineta kažu da je reč o iznenađenju, jer Mihajlovićeva i te kako vodi računa o modnim detaljima.

- Šlem koji nosi Zorana je poklon koji su njeni saradnici specijalno napravili za nju. To je bilo i veliko iznenađenje, jer ona nije znala da joj to spremaju. Šlem je posebno ofarban u njenu omiljenu boju a ostalo je još da se na njemu sa strane napiše slovo Z. Inače, Zorana uvek tera svoj fazon - otkriva Kurirov sagovornik.

Pun pogodak

Ovaj zanimljiv radni asesoar naša poznata dizajnerka Dragana Grnčarski ocenila je kao pun pogodak.

- Interesantan modni detalj. S obzirom na to da gospođa Mihajlović zaista ima stila i dobar odabir garderobe, lepo je što ima i šik šlem. Inače, bilo bi lepo kad bi se i druge političarke malo više posvetile svom stajlingu - mišljenja je Grnčarski.

foto: Kurir

Ne voli štikle

UVEK ŠETA BALETANKE

Imajući u vidu resor koji vodi, Mihajlovićeva jedan deo svog radnog vremena provodi na terenu, zbog čega bira isključivo ravnu obuću. Prilikom obilazaka radova na gradilištima Mihajlovićeva skoro uvek nosi baletanke, koje su i njen zaštitni znak - ima ih u svim bojama i dezenima.

Kurir / S. Ðurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track