PREDSEDNIČKA ČESTITKA: Vučić čestitao Putinu Dan Rusije
Foto: AP

Najlepše želje povodom nacionalnog praznika

PREDSEDNIČKA ČESTITKA: Vučić čestitao Putinu Dan Rusije

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom nacionalnog praznika - Dana Rusije, uputio je čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, u kojoj je izrazio uverenje da će se tradicionalno prijateljski odnosi dveju država razvijati i u budućnosti.

- U ime građana Republike Srbije i svoje lično ime upućujem vam čestitke i najlepše želje povodom nacionalnog praznika - Dana Rusije.

Uveren sam da će tradicionalno prijateljski odnosi, koje odlikuje otvorenost, pouzdanost i strateško partnerstvo, uspešno razvijati i u budućnosti u interesu naših naroda i njihovog prosperiteta", poručio je predsednik Vučić.

Predsednik je ukazao da Srbija visoko ceni i zahvaljuje na pomoći Rusije u rešavanju kosmetskog pitanja i očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje, a podrška koju, kako je naveo, ruski predsednik lično daje našoj diplomatskoj borbi je nemerljiva.

"Koristim ovu priliku da vam, još jednom, izrazim moje osobito poštovanje i uputim poziv da posetite Republiku Srbiju, gde ste uvek dobrodošao i rado viđen gost, navodi se u čestitki predsednika Vučića, sapštila je Pres služba predsednika.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track