DOKAZ DA SU BATINAŠI IZ SNS: Vladimir Đukanović dao punu podršku huliganima koji su maltretirali novinare
Foto: Printscreen

sramota

DOKAZ DA SU BATINAŠI IZ SNS: Vladimir Đukanović dao punu podršku huliganima koji su maltretirali novinare

Politika -

Poslanik SNS Vladimir Đukanović ponovo je na Tviteru stao u odbranu batinaša koji su u danu kad je Vučić položio predsedničku zakletvu bezobrzirno napali novinare i foto-reportere koji su pratili miting podrške SNS i kontramiting opozicije.

On je u dva tvita danas dao "punu podršku", kako je naveo "momcima" koji su sklonili one koji provociraju, i zatražio da se zaustavi "medijska hajka" na njih.

Vučić je zakletvu položio 31. maja, a napadnuti novinari su nastojali da proprate i taj događaj, i istovremeni opozicioni skup. Protiv njih je primenjeno nasilje kada su od građana koji su protestovali pokušavali da uzmu izjave, a da skandal bude još veći, batinanje su mirno posmatrali prisutni propadnici MUP-a.

Đukanović je i pored očiglednog nasilja, i tada dao punu podršku batinašima, i tvitovao da mu nije žao ako svako ko dođe da provocira "popije šljagu".

Važni je napomenuti da se zbog napada na novinare kasnije izvinio i sam predsednik Aleksandar Vučić, koji je naveo da se "izvinjava svim novinarima koji su na jučerašnjim skupovima u Beogradu bili vređani ili napadnuti".

Đukanoviću međutim, ne pada na pamet da se izvinjava, nego i dalje iz sve snage podržava naprednjačke batinaše. Ipak, njegovi tvitovi su nesumnjivo još jedan dokaz da je nasilnike angažovala i na ulicu izvela njegova stranka.

Dokaza o tome ima sve više, a donja fotografija svedoči da SNS ima uvežbanu batinašku ekipu sa višegodišnjim stažom:

foto: Printscreen, Printscreen/ Twitter

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Radikalizovan štrajk u Goši, blokirana Železnička stanica u Smederevskoj Palanci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track