BORKO STEFANOVIĆ: Izborom Ane Brnabić Vučić ponizio svih 740.000 članova SNS
Foto: Zorana Jevtić

Vlada na dugme

BORKO STEFANOVIĆ: Izborom Ane Brnabić Vučić ponizio svih 740.000 članova SNS

Politika -

Izbor Ane Brnabić za predsednicu Vlade je jasan pokazatelj da će ova vlast nastaviti sa politikom štednje građana, otpuštanja, izgradnje monopola i privatizacijama uspešnih sistema. Gospođa Brnabić će biti izvršilac svih pogubnih naloga predsednika Vučića i neće imati ni snage ni želje da ih preispituje, kaže se u saopštenju Levice Srbije.

Srbija dobija knjigovodstvenu, neoliberalnu Vladu koja je činovnički departman Andrićevog venca. Ovim predlogom je predsednik Republike pokazao da uprkos više od 730 hiljada članova SNS gladnih posla, nema poverenje u bilo koga od njih, kao ni u otirače i političke lakeje iz SPS.

Srbija dobija Vladu na dugme i očekuje nas još neznanja, poslušništva, nameštenih tendera i bogaćenja nove vladajuće klike. Stručnost i pol mandatarke, iako pozitivni i ograničeni njenim uskim fahom, nisu uteha za nastupajuće rastakanje privrede i standarda ljudi, kao i još veći neslobodu i mrak u zarobljenim medijima i institucijama.

foto: Morsi

Naravno, čistači predsedničkih zlatnih cipela i lažni domaćini, Dačić, Ljajić, Palma i Krkobabić, radosno će dići ruku i glasati za gospođu Brnabić i pored busanja u turbo patriotska prsa. Levica Srbije će učiniti sve da i ova Vlada što brže postane samo loša uspomena našeg naroda, kaže se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track