LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Proglasili ga pijanicom zbog fotke iz predstave
Foto: Printscreen

NEZAPAMĆENO

LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Proglasili ga pijanicom zbog fotke iz predstave

Politika -

Mladić se oglasio povodom ove fotografije i objasnio da nije reč o tome da je pijanica, već da je fotografija nastala na predstavi - jer se on godinama bavi glumom

Prorežimski onlajn i štampani mediji stavili su pripadnika DS i učitelja u jednoj beogradskoj školi M. R. na stub srama jer je, navodno, na dan polaganja zakletve Aleksandra Vučića psovao i vređao pristalice novog predsednika.

Oni su se, pišu ovi mediji, tada udružili da ga „uklone“ sa skupa, a iako se na fotografijama vidi kako čoveka dave dok ga „uklanjaju“ - sada on, prema pisanju ovih medija, „glumi žrtvu“.

Režim ide toliko daleko da lista Fejsbuk profil ovog mladića i traži nepodobnosti pošto radi u prosveti, ali su se izgleda ovog puta malo zaigrali.

Naime, objavljena je njegova fotografija na kojoj leži ispod stola s flašom u ruci. Nazvali su ga i „čudakom“. Ipak, istina je sasvim drugačija. Mladić se oglasio povodom ove fotografije i objasnio da nije reč o tome da je pijanica, već da je fotografija nastala na predstavi - jer se on godinama bavi glumom.

- Sada me ljudi u komentarima na vest pljuju i vređaju (na foru: koji monstrum nam uči decu), a mnogi i prete! E, moj narode, moja zemljo... - napisao je razočarani mladić.

Kurir / R. K.

(FOTO) MEDIJSKI LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Mladića proglasili pijanicom zbog fotke iz predstave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track