PAPARACO: Janković, Tadić i Šutanovac zbrisali od Radulovića
Foto: Vladimir Milovanović

LIDERI OPOZICIJE ĆASKALI UZ KAFU

PAPARACO: Janković, Tadić i Šutanovac zbrisali od Radulovića

Politika -

Pošto su završili radni doručak s predsednikom Bundestaga Norbertom Lamertom, lideri SGS, DS i SDS pobegli sami u poznati restoran, bez lidera Dosta je bilo

foto: Vladimir Milovanović

Saša Janković, predsednik pokreta Slobodni građani Srbije, Dragan Šutanovac, lider DS, i Boris Tadić, šef SDS, brutalno su eskivirali Sašu Radulovića, lidera pokreta Dosta je bilo.

Naime, njih četvorica su juče ujutru imali radni doručak s predsednikom Bundestaga Norbertom Lamertom. Sastanak je, prema rečima našeg izvora, trajao oko sat i po.

- Pošto se sastanak s Lamertom završio, Janković, Šutanovac i Tadić su se dogovorili da odu na kafu, ali bez Radulovića - kaže izvor našeg lista.

Paparaco Kurira uslikao je trojicu lidera opozicije kako kafenišu u jednom poznatom beogradskom restoranu. Janković, Šutanovac i Tadić se nisu dugo zadržali, a tokom razgovora su pretresli i aktuelnu političku situaciju.

- Razgovarali su kratko, a dotakli su se svega, pa, naravno, i aktuelne političke situacije i daljeg nastupa opozicije - dodaje izvor našeg lista.

foto: Vladimir Milovanović

Janković nije želeo da odgovori na SMS sa pitanjima zašto i Radulovića nisu pozvali na kafu i o čemu je tačno razgovarao s liderima DS i SDS.

Da li je ovo realno

TADIĆ OTKAZAO KONFERENCIJU JER NIJE BILO KAMERA

Boris Tadić juče je otkazao zakazanu konferenciju za novinare jer je došao mali broj predstavnika medija - samo dva novinara iz agencija, ali bez kamera. On se nije ni pojavio, već je razlog otkazivanja saopštio Konstantin Samofalov, poslanik SDS. Samofalov je još naveo da mu je neverovatno da niko nije došao dok se objavljuju fotografije na kojima se građani i novinari razvlače kao ovce, te da mediji time implicitno podržavaju postupke aktuelne vlasti.

Kurir / E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track