RAT U SNS: Stefanović napao članove SNS da su interesdžije,  treba slepo da slušaju Vučića jer su niko i ništa bez njega!
Foto: Marina Lopičić

lom

RAT U SNS: Stefanović napao članove SNS da su interesdžije, treba slepo da slušaju Vučića jer su niko i ništa bez njega!

Politika -

Imenovanje Ane Branbić na mesto premijera Srbije izazvalo je veliki lom u SNS, zbog čega se odmah oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je podsetio naprednjake da su niko i ništa bez Vučića.

On je već večeras pokušao da ućutka kritike zbog Ane Brnabić, optužujući da među 730 000 članova ove stranke mnogi, kako je rekao, vide samo svoj interes.

Stefanović je naveo da podržava Vučićeve odluke zato što je siguran da je to u najboljem interesu Srbije... Nebojša Stefanović, ovim samo nastavlja da zloupotrebljava funkciju ministra unutrašnjih poslova i zastrašuje članove SNS!

"Žao mi je što i neki iz Srpske napredne stranke vide samo svoje interese, ali apsolutna većina članova naše stranke zna da je Vučić taj koji nam je doneo rezultate i bez koga ne bi ostvarili ni blizu ovoga što smo postigli danas", rekao je Stefanović u izjavi za Tanjug.

"Zbog toga ima svu moju podršku, a potpuno sam uveren i apsolutne većine, ne samo članova SNS-a, već i građana Srbije", dodao je Stefanović.

Prema saznanjima medija, postoji velika mogućnost da lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ne glasa za izbor Ane Brnabić, a pošto veliko nezadovoljstvo vlada i u samoj SNS, pitanje je koliko će poslanika dići glas ga Brnabićka postane premijer Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja