Najnovije vesti

DRAGAN ŠUTANOVAC POVODOM PRETNJI SMRĆU ALEKSANDRU RODIĆU: Najave ubistva u režimskim medijima zahtevaju hitnu reakciju nadležnih
Foto: Dragan Kadić

DRAGAN ŠUTANOVAC POVODOM PRETNJI SMRĆU ALEKSANDRU RODIĆU: Najave ubistva u režimskim medijima zahtevaju hitnu reakciju nadležnih

Politika
11:03h

Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića.

Povodom pretnji smrću Aleksandru Rodiću oglasio se i prvi čovek demokrata Dragan Šutanovac:

 - Najave ubistva u režimskim medijima koje je obznanio osuđenik Joca Amsterdam zahtevaju hitnu reakciju nadležnih organa i zaštitu najosnovnijeg ljudskog prava, prava na život. Ovakve izjave u medijima predstavljaju vrlo otvorene pretnje koje nemaju nikakvo opravdanje ni utemeljenje u slobodi izražavanja i medijskoj profesiji. Pored pretnji koje slute na najgore, ovi natpisi služe za pripremanje terena u medijima za obračun. Nadležni moraju da ispitaju sve okolnosti i da zaštite svakog građanina Srbije - rekao je za Kurir Dragan Šutanovac.

Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u Ekspresu da se sprema Rodićevo ubistvo! U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

foto: Kurir

"Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

foto: Kurir

Trovanje, ili saobraćajka

- Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje. Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: "A optužića Vučića..."

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju " ili saobraćajku  ili neko trovanje".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: JAVNOST U NEVERICI nakon najave UBISTVA Aleksandra Rodića!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...