Najnovije vesti

KONSTANTIN SAMOFALOV POVODOM PRETNJI SMRĆU ALEKSANDRU RODIĆU: Pitam se od čega je Vučića strah pa pribegava tolikoj agresiji
Foto: Kurir Štampano

užasno

KONSTANTIN SAMOFALOV POVODOM PRETNJI SMRĆU ALEKSANDRU RODIĆU: Pitam se od čega je Vučića strah pa pribegava tolikoj agresiji

Politika

Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića.

 

Povodom pretnji smrću Aleksandru Rodiću oglasio se i Konstantin Samofalov iz SDS. 

 

- Živimo u zemlji u kojoj se novinari i građani razvlače kao ovce od strane batinaša na Vučićevoj inauguraciji, a ministri nazivaju opozicione političare izdajnicima zbog kritika upućenih Vučiću, čime im se stavlja meta na leđa. Nasilje je postalo jedno od osnovnih obeležja Vučićeve autokratske vlasti. Pitam se od čega ga je strah, pa pribegava tolikoj agresiji, kaže Samofalov.

 

Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje

 

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u Ekspresu da se sprema Rodićevo ubistvo!

U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

 

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

foto: Kurir


"Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

 

 

foto: Kurir

 

Trovanje, ili saobraćajka

 

- Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje.
Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: "A optužiće Vučića..."

 

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju " ili saobraćajku ili neko trovanje".

 

(Kurir.rs)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: JAVNOST U NEVERICI nakon najave UBISTVA Aleksandra Rodića!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...