Najnovije vesti

BOJAN PAJTIĆ O UDARU VUČIĆA NA AMG I ALEKSANDRA RODIĆA: Kada vas ovaj režim napada, znači da niste ustuknuli pred nasilnicima!
Foto: Stefan Jokić

BOJAN PAJTIĆ O UDARU VUČIĆA NA AMG I ALEKSANDRA RODIĆA: Kada vas ovaj režim napada, znači da niste ustuknuli pred nasilnicima!

Politika

Političar Bojan Pajtić, bivši predsednik DS, kaže da, kada vas režim napada znači da ne pristajete da koristite tuđ mozak.


"Kada vas ovaj režim napada, znači da ne pristajete da koristite tuđ mozak, nego svoj. Da ne pristajete da ćutite pred očiglednom nepravdom i kriminalom. Da ne dozvoljavate da vam vređaju inteligenciju. I da niste ustuknuli pred nasilnicima", rekao je Bojan Pajtić za Kurir.


Podsetimo, pre samo 15 dana, "Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i sve firme u vlasništvu porodice Rodić dobile su zvanična uverenja od Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije da su izmirile sve obaveze koje su u nadležnosti Poreske uprave.

 

"Adrija medija grupa" je od 2012. godine dosad platila 1.628.473.710 dinara na ime raznih poreza Republici Srbiji.

 

AMG i sve kompanije koje posluju u okviru njega takođe su dobili i uverenja od Sekretarijata za javne prihode Gradske uprave Grada Beograda da su sva potraživanja izmirena sa 9. junom 2017, a onda se pojavio izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. koji je narastao do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

 

Umesto da odgovori na kritike iznete u našim medijima, diktator Aleksandar Vučić ih ne demantuje, jer su istinite, već zamenom teza pokušava da nas predstavi kao milionske dužnike i time stvori uslove za naše nesmetano gašenje.

Po ekspresnom postupku izmišljen je fantomski, nepostojeći dug AMG iz 2014. i 2015. godine, a kamata je određena - odokativno.

Kao primer navodimo konkretne slučajeve finansijske zloupotrebe: izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. narastao je do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

Vučić je naredio ljudima u Poreskoj upravi da izmisle još desetine lažnih dugovanja u visini od po svega nekoliko hiljada dinara, koja su volšebno narasla do milionskih iznosa.

 

 

(Kurir.rs/Foto: Stefan Jokić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: AMG platio porez, evo i dokaza!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...