OVO JE URNEBESNI CV DRŽAVNE SEKRETARKE Stana: Upropastila sam tortu za veridbu
Foto: Fonet

HIT

OVO JE URNEBESNI CV DRŽAVNE SEKRETARKE Stana: Upropastila sam tortu za veridbu

Politika -

Stana Božović, koja od maja 2014. obavlja posao državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, na svom sajtu objavila je urnebesnu biografiju, u kojoj je pored obrazovanja i radnog iskustva navela i detalje iz privatnog života, navevši kako je upropastila prvu tortu za veridbu „u nervozi i tremi“.

Božovićeva je svoju opširnu biografiju započela rečima da je rođena „usred ljute zime“, kad je temperatura padala i „do minus 27“, nakon čega je pobrojala članove svoje porodice, navevši da su je svi od milošte zvali „beba“.

Ova državna službenica pohvalila se i da je u životu uvek sve imala, „ponajviše knjiga“, ali i da je njena porodica među prvima u Beranama kupila televizor, jer to za njenog tatu „nije bila zabava, već naš prozor u svet“.

- Ja sam se još istog dana pohvalila u školi, ali mi je malo ko verovao, pa se moja drugarica iz odeljenja, Nurka, uputila kod mene kući odmah posle škole da proveri tu čudesnu kutiju i ostala bez daha - napisala je Božovićeva, koja se potom osvrnula i na godine kad je stasala za udaju i postala domaćica.

- Izuzetak je samo prva torta za moju veridbu, koju sam upropastila u nervozi i tremi, ali sam je uspešno zamenila domaćom pršutom, koja je izvadila stvar!

Kurir / R. K.

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track