MARINIKA TEPIĆ O MITROVIĆEVIM OTVORENIM PISMIMA: Pink sprovodi medijski zločin uz aminovanje države i REM!
Foto: Printscreen

željkov obračun sa neistomišljenicima

MARINIKA TEPIĆ O MITROVIĆEVIM OTVORENIM PISMIMA: Pink sprovodi medijski zločin uz aminovanje države i REM!

Politika -

BEOGRAD - Narodna poslanica Nove stranke Marinika Tepić izjavila je danas da Pink sprovodi medijski zločin uz aminovanje države i REM, kao i da Željko Mitrović mora da bude lustriran.

- Zaista je strašan ovaj medijski zločin koji Pink sprovodi uz 'amin' države i REM. A i šta očekivati kada se i nad državom sprovodi zločin diktature, institucije su raspadnute, prasvosuđe zgnječeno, pa niko od nadležnih ne reaguje na ovu medijsku zloupotrebu i kontaminaciju šutom sa otpada još iz 90-tih. I upravo je to i problem i rešenje - zvanični vlasnik Željko Mitrović, kao i mnoge danas reinkarnirane političke crne ptice zlosutnice 90-tih - spasili su se od suda pravde izostankom lustracije, koju je trebalo sprovesti ne samo nad političarima i donosiocima odluka, sudijama i tužiocima, nego i nad novinarima i medijima. Kako se ne bi više smeli kandidovati ni za jednu funkciju, donositi bilo kakve odluke i upravljati bilo kojim javnim dobrom, a to su i frekvecije. Zato moraju biti lustrirani i Mitrović i svi koji gaze po ljudskim pravima kao po svom obrazu kao prvi zadatak nakon pada ove Vučićeve diktature, izjavila je funkcionerka Nove stranke Marinika Tepić.

Podsetimo, vlasnik Pinka Željko Mitrović brutalno zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju na televiziji Pink gde se građani svakodnevno maltretiraju vestima i saopštenjima u kojima se bestidno napadaju neistomišljenici aktuelne vlasti.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track