(VIDEO) TUKLI SE PRED KAMERAMA! MAKLJAŽA I HAOS NA SEDNICI SKUPŠTINE ČAČKA: Intervenisala Hitna pomoć, opoziciji nisu dali da govori!
Foto: Printscreen YT

burno zasedanje gradskog parlamenta

(VIDEO) TUKLI SE PRED KAMERAMA! MAKLJAŽA I HAOS NA SEDNICI SKUPŠTINE ČAČKA: Intervenisala Hitna pomoć, opoziciji nisu dali da govori!

Politika -

ČAČAK - Na sednici Skupštine grada Čačka došlo je do tuče, a intervenisala je i hitna pomoć, jer predsednik Skupštine nije dozvolio opoziciji da govori!

Preme pisanju Tanjuga, sednica koja je juče obeležena bizarnim momentim, poput istovremenog obraćanja odbornika sa dve govornice u sali, jednom regularnom, i drugom naknadno ubačenom, i danas je nastavljena u slučnom stilu, uz odlaganje od jutros za popodne, jednom pauzom, dve govornice i lomljenjem mikrofona.

Sednica je samo što je počela - ponovo prekinuta zbog incidenta koji se dogodio.

Predsednik Skupštine grada Igor Trifunović, je odmah nakon izlaganja predsednice Saveta za statut grada Branke Pavlović, o novom poslovniku o radu skupštine, otvorio pretres u načelu, ne dozvoljavajući odbornicima Dveri da reklamiraju povredu poslovnika.

Odbornici Dveri su zbog toga negodovali, blokirajući skupštinsku govornicu i sto za kojim sedi predsedavajući.

Trifunović je jednom broju odbornika Dveri izrekao opomene, a zatim je došlo do guranja među odbornicima i lomljenja mikrofona.

Posle jutrošnjeg odlaganja, sednica skupštine grada Čačka, nastavljena je danas popodne oko 16,00 sati, sa skoro sat vremena zakašnjenja, ali je posle 10 minuta prekinuta.

Na dnevnom redu 14. sednice nalazi se predlog novog poslovnika o radu, na koji su odbornici opozicije podneli više od 1.100 amandmana, a Savet za statut grada odbacio je veliku većinu. U skupštinskoj sali se i dalje nalaze dve govornice.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track