ZORAN ŽIVKOVIĆ O ULIČARSKOM REČNIKU BILJANE POPOVIĆ IVKOVIĆ: Takmiči se sa ostalima da bi primitivizmom i nevaspitanjem prestigla Vučića!
Foto: Fonet Zoran Mrđa

ovoga nema u normalnim državama

ZORAN ŽIVKOVIĆ O ULIČARSKOM REČNIKU BILJANE POPOVIĆ IVKOVIĆ: Takmiči se sa ostalima da bi primitivizmom i nevaspitanjem prestigla Vučića!

Politika -

Predsednik Nove stranke Zoran Živković osvrnuo se na prostačke i skandalozne uvrede Biljane Popović Ivković, državne sekretarke u MUP-u, koja se najprimitivnijim uličarskim rečnikom obračunava sa političkim protivnicima SNS i njenog šefa, tiranina Aleksandra Vučića.

Poslednja njena žrtva je Saša Mirković, bivši pomoćnik ministra saobraćaja i bivši gradonačelnik Zaječara Saša MIrković koji je javno progovorio o teškim mahinacijama u putarskom poslu, a u kojima je učestvovao i Aleksandar Vučić.

foto: Fonet

Državna sekretarka je Mirkoviću posvetila pismo puno uvreda i objavila ga na svom fejsbuku, čime je samo dokazala da i ona i njen šef štite diktatora Vučića.

Povodom ovog krajnje primitivnog gesta, Zoran Živković, lider Nove stranke je za Kurir izjavio:

- To nije prvi put da se gospođa Biljana Popović Ivković na takav način obraća nekim ljudima ili srpskoj javnosti, što je neprimereno za državnog službenika, koji može da ima stav bilo kakav o bilo kome, ali ne sme u javnosti da iznosi uvrede ili stavove koji bi mogli da uvrede.

Za to se dobija otkaz u normalnim državama, ali ovde vlada epidemija političkog besnila kojim je Aleksandar Vučić zarazio sve oko sebe i sada se oni takmiče kako bi svojim primitivizmom i nevaspitanjem dostigli ili prestigli vođu. Ona je samo jedna od njih.

Ono to se dešava na televiziji Pink i u nekim drugim medijima je samo još jedan dokaz da epidemija besnila ima velike razmere u Srbiji i da su potrebne ozbiljne mere da bi se zaustavila, rekao je Živković.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track